Ljubavne Pjesme

Kak zvuci ljubav? Ako je glazba zvuk ljubavi čut ćete je jasno i glasno u našoj aplikaciji Ljubavne pjesme.
Bilo da trazite melodiju koja izražava vese najdublje osjećaje, u potrazi ste za romantičnim okruženjem u spavaćoj sobi, ili samo volite romantične melodije, pridružite nam se na romanticnom putovanju sa ljubavnim pjesmama. Neka svaki dan bude Valentinovo, stvorite romantičnu atmosferu kad god ste sa svojom voljenom osobom.

cover


Get it on Google Play

Ako niste toliko dobri s riječima, ljubavne pjesme će govoriti gdje riječi ne. Što Vaše srce ne može, glazba će reći. Ako, s druge strane, trebate još jedan način da kazete: “Volim te”, a ne znate kako, neka ljubavne pjesme govore umjesto Vas. Neka Vasa voljena osoba bude u pravom raspoloženju za ljubav i romantiku. Ljubav i romantika su definitivno u zraku. Budite spremni, jer ljubav dolazi.
Ako glazba najbolje opisuje osjecanja, koristite našu romantičnu glazbu i ljubavnu glazbu da izrazite svoju ljubav na najromantičniji način. Udvarajte se bolje nego bilo ko drugi s našim romantičnim pjesmama i ljubavnih pjesama i Valentinovo će biti tijekom cijele godine.
Najbolje ljubavne pjesme su vam na raspolaganju, a možete postaviti najlepsu ljubavnu pjesmu kao zvuk zvona ili postaviti romantičan SMS na svoj android. Postavite romantični sms i osjetite ljubav svaki put kada dobijete poruku od vaše druge osobe. Također, možete imati romanticna ljubav zvona, ljubavna zvona koja su besplatna. Romantična ljubav je bliže nego ikad, ne čekajte vise, samo je zgrabite!

Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na Samsung Galaxy S3 (Android 4.0), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Galaxy Note (Android 2.3.5 Gingerbread), HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread) i Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb). To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s