Jezik Beba

Ako ste u potrazi za slatkim jezikom beba kako bi se zabavili, ili želite smirite dijete koje place, ne trazite dalje, preuzmite besplatno našu aplikaciju Jezik Beba.

baby

Get it on Google Play

U našoj app, naći ćete 40 zvukova kao što su plač bebe, smijeh bebe, bebe koja prica ili zvukova igračaka za bebe. Svi zvukovi u aplikaciji su svakodnevni govor beba, te ce Vas sigurno osvojiti. To će vam donijeti opuštanje, a smirice i vas i za vaše dijete.
Vaša beba plače ili želite uspavati bebu, ali Vam to ne polazi za rukom? Ne budite tužni, prikupili smo slatki govor beba koji vam moze pomoći. To je prirodni lijek, učinkovit i na dohvat ruke. Možete ga ponijeti svugdje sa sobom, u slučaju da se beba uzruja. Samo pustite zvukove na Android, i opustiti se, zajedno sa svojim djetetom.
Vi nemate bebu, samo želite osvojite neku djevojku ili dječka , da budete u centru pozornosti, da se ljudi okrecu kada telefon zvoni,s nekim zvukom, primjerice, plač beba, novorođenče zvukovi i slični zvučni efekti? Vi ste došli na pravo mjesto! Ako vam se sviđa jezik beba i govor beba, možete preuzeti naše besplatne melodije.
Dostupni značajke:
– Postavite kao zvuk zvona, dodijeliti kontaktima
– Postavite kao alarm i timer zvuka
– Postavite kao SMS zvona
– Postavite kao dodatak
– Spremi, udio na društvenim mrežama ili putem e-mail-a
– App je prevedena na Српски, English, Français, Deutsch, Italiano, Español, Português, Русский, Polski, Svenska.

Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na Samsung Galaxy S4 (Android 4.2 Jelly Bean), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo) HTC One X (Android 4,0 Ice Cream Sandwich), SonyEricsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread) i Samsung Galaxy Tab 10,1 (Android 3,1 Honeycomb). To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s