Božićna glazba i pjesme

Božićje pred vratima, stoga se pripremite za bozicne blagdane I besplatno skinite nasu aplikaciju Božićna glazba i pjesme jos sada i postavite ih kao bozicnu melodiju telefona i osetite duh Bozica!

christmas

Get it on Google Play

Ne čekajte Bozic da biste oziveli blagdanski duh, jer su vam vec sada bozicne pjesme I glazba na raspolaganju. Nova Godina nije ista bez novogodisnje glazbe, zato Vam predstavljamo besplatne novogodisnje pjesme koja ce vas oraspoloziti. Najlepse novogodisnje pjesme ce Vas zabaviti prije I za vrijeme praznika, zato ih preuzmite besplatno I dobicete besplatne besplatnu novogodisnju glazbu.
Cak I božićne melodije i bozicne melodije za poruku mogu ispuniti srce, I nema potrebe da provedete bozicne blagdane bez bozicnih melodija. Takodje, u ponudi imamo I novogodisnje pjesme za djecu koje su odlicna zabava za cijelu obitelj. I odrasli I djeca prosto obozavaju decije bozicne pjesme koje ce Vam odagnati sve probleme. To je jos jedan od razloga da besplatno preuzmete nase bozicne pjesme.
I Vas telefon treba biti u istom raspoloženju kao I Vi. Sirite dobro raspolozenje I obogatite svoju kolekciju melodija za mobitel s bozicnim melodijama koje su besplatne. Ne treba vam vise od nase aplikacije ako zelite potpuno besplatne bozicne melodije I odaberite onu koja Vam se najviše dopada. Zasto ne biste imali nove bozicne pjesme i bozicne zvukove sms poruka? Sve novogodisnje melodije mozete dobiti potpuno besplatno, a mi smo sigurni da ce uz pomoc nasih bozicnih melodija proraditi magija I to mnogo prije praznika. Sretan Bozic i sretna Vam Nova 2014 Godina!
Božić je najsretnije doba godine, kada se svi članovi obitelji okupljaju oko božićnog drvca pjevajući pjesme i provodeci vrijeme zajedno. Nema slavlja bez glazbe, a ni Božića bez glazbe inspirirane ovom radosnom blagdanom. Uživajte sa svojim najdražima u našoj aplikaciji posvećenoj Božiću i zabavite se sa slatkim božićnim zvukovima i bozicnoj soundboard.
Izaberite svoju omiljenu bozicnu pjesmu i postavite je kao sms zvuk ili melodiju zvona i osetite duh Bozica svaki put kao primite poziv ili dobijete poruku na svom mobitelu.
Ne moratie čekati Božić, zašto ne bi imali božićne melodije jos sada? Pripremite se za sezonu i preuzimite zvona za vaš telefon. Uživajte u glazbi svaki put vaš telefon počne zvoniti. Što više, sva zvona u ovoj aplikaciji su besplatna, tako da možete zadržati svoj novac i imati besplatna zvona. Postavite bozicne zvuke za notifikacije kao melodiju, sms melodiju, alarm ili timer. Pocnite sa pripremama za blagdane, Božićno odbrojavanje počinje sada!
Dostupne funkcije:
– Postavi kao melodiju zvona ili dodjeli kontaktima
– Postaviti kao zvuk alarma I timera
– Postaviti za SMS zvuk
– Postavi kao dodatak
– Sacuvajte, saljite putem email-a I dijeliti na svim drustvenim mrezama
– App je prevedena na English, Srpski, Français, Deutsch, Italiano, Español, Português, Русский, Polski, Svenska, 한국어, عربي, 日本語, Türkçe, ภาษาไทย, Ελληνικά.
Kompatibilnost uredjaja:
App radi savršeno na HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread) e Samsung Galaxy Note 2.To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s