Glazba za Opustanje

Trebate li bijeg od svakodnevnih stresova i želite nešto opuštajuce? Preuzmite našu glazbu za opustanje app, i isprobajte našu opuštajuću glazbu.

cover

Get it on Google Play

Ako imate bilo kakav neželjeni stres u vašem životu, duboko udahnite i opustite se sada, u ponudi imamo opustajucu glazbu koja ce Vam pomoci da se distancirate od obaveza. Bilo da ste kod kuće, u uredu, odmarate ili studirate, zaboravit ćete sve svoje brige i osvježiti raspoloženje.
Ako Vam lijekovi nisu alternativa, chill-out glazba će vam pomoći da stvorite umirujuće ozračje. Chillout je opuštajuća, inspirativna i motivira, pogodna za slusanje doma kao pozadinska glazba. Ako su vam draži suptilni instrumenti koji smiruju um, ambijentalna glazba je pravi izbor. Ako želite umirujući doživljaj i treba nešto da popuni tišinu, glazba za raspoloženje će podići vaše raspoloženje.
Opuštajuća glazba ima posebnu draž utjecati na necije raspoloženje, a zahvaljujući čudima moderne tehnologije, opuštanje je na dohvat ruke. Besplatna glazba za opustanje vam je na raspolaganju, ako želite da se opustite. Ako želite povratiti kontrolu nad odlukom kada cete ići spavati, glazba za spavanje može biti korisna. Postavite timer i slušajte opuštajuću glazbu koliko god mislite da je potrebno. Sada se mozete opustiti i mirno spavati.
Nema ograničenja na prednosti glazbe, a glazba je najbolji način da se opustite i relaksirate kada to najviše trebate. Imajući to na umu, naša glazba za opustanje je pažljivo odabrana kako bi dostigli stanje blazenstva svaki put kada pustite glazbu na svoj uređaj.

Dostupni značajke:
– Postavite kao zvuk zvona, dodijeliti kontaktima
– Postavite kao alarm i timer zvuka
– Postavite kao SMS zvona
– Postavite kao dodatak
– Udio na društvenim mrežama ili putem e-mail-a
– App je prevedena na English, Srpski, Français, Deutsch, Italiano, Español, Português, Русский, Polski, Svenska, 한국어, عربي, 日本語, Türkçe, ภาษาไทย, Ελληνικά, Bahasa Indonesia.

Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na Samsung Galaxy S4 (Android 4.2 Jelly Bean), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo) HTC One X (Android 4,0 Ice Cream Sandwich), SonyEricsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread) i Samsung Galaxy Tab 10,1 (Android 3,1 Honeycomb). To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.
Molimo prijavite bugove s telefona i operacijskog sustava informacija.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s