Božićne radio postaje

Pripremite se za proslavu Božića s live radiokoji emituje božićnu glazbu i bozicne pjesme 24\7! Oraspolozite se I pripremite za Božić i preuzmite besplatno našu aplikaciju Božićne radio postaje ODMAH!

splash-opcioni

Get it on Google Play

Možete slušati Božić radio app sa ili bez slušalica, što vam omogućuje da slušate glazbu gdje god da se nalazite.
Ako želite zaspati uz zvuke radio Božić-a, postavite timer za radijsku postaju i ona ce se isključiti sama u vrijeme koje želite. S druge strane, postavite alarm I radio postaja će se uključiti u određeno vrijeme. Također, možete dijeliti svoju omiljenu glazbu sa svojim prijateljima i obitelji.
Kreirajte prečicu za omiljenu radio postaju na početnom zaslonu. U cilju kontroliranja postaja, widget aplikacije pojavit će se u obavijesti.
Radio kanali prikupljeni za stvaranje ove Android aplikacije je ono što ovu app čini jedinstvenom. U ovoj aplikaciji ćete naći mnoge stanice, a za brzi pristup, dodajte ih u listu omiljenih postaja, označavajuci ih sa zvijezdom.
Godina se polako zavrsava, što znači da se blagdani priblizavaju. Nema slavlja bez glazbe, a ni Božića bez božićnih pjesama i glazbe. Osjetite toplinu Božića s božićnim online radio postajama i uvijek imajte besplatnu glazbu pri ruci. Zabavite se i opustite sa zbirkom velikih streaming radio postaja i osetite blaženstvo svaki put kad pritisnete play. Besplatna glazba vam stoji na raspolaganju i samo je klik daleko od vas.
Ovaj internet radio je skup božićnih radio postaja iz cijelog svijeta, tako da cete sigurno pronaci Božićnu radio postaju koja je sasvim na vasem ukusu. Božić je jako blizu, ucinite da vrijeme ide brže uz božićnu glazbu online i imajte svoju glazbenu kolekciju na svakom koraku. Što čekate, imajte svoj radio i budite u potpunosti spremni za blagdane. Mi dijelimo ovu kolekciju glazbe sa vama, tako da besplatno preuzmite i opustite se uz zvuke božićne glazbe.
Ne gubite svoje vrijeme pretrazujuci internet za live božićnom glazbom, mi smo to učinili za vas. Imajte sve na jednom mjestu, radio fm u jednoj Božic radio app! Ova Božićna radio postaja app je skup internet radio postaja i to je naš poklon za vas.
Dostupne značajke:
– Slušanje bez slušalica
– Postavite timer za radio stanicu i sleep timer, tako da radio stanica isključuje sama u određeno vrijeme
– Spremite ili dijelite radijske postaje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera
– Widget aplikacije pojaviće se u obavijesti, tako da bi mozete kontrolirati radio postaje čak i kada je aplikacija isključena
– Koristite widget da postavite omiljenu radio stanicu kao prečac na početnom zaslonu.
– Izaberite favorites i napravite listu omiljenih kanala za brzi pristup
– Odaberite ‘more’ dugme za istraživanje drugih radijskih postaja
– Postavite radio alarm
** NB. Za rad ove aplikacije internet veza je potrebna. U slučaju da ne postoji internet veza a vi ste postavili alarm, probuditce vas alarm iz vašeg mobilnog telefona.

Pravne informacije:
Ova app je napravljena u suradnji sa najboljim internet radio postajama na webu. Mi smo jako zahvalni svima koji su nas podržali.
Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread) e Samsung Galaxy Note 2.
To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s