Hip Hop Radio Stanice

Hip Hop fanovi, budite spremni za hardcore, jer vam donosimo, bubnjeve molim … Hip Hop Radio Stanice aplikaciju za vaš android, besplatan hip hop 24 \ 7 radio!

2

Get it on Google Play

Hip Hop radio omogućuje slušanje radija sa ili bez slušalica.
Ako ne možete zaspati bez glazbe, postavite timer za radio stanicu i ona se isključi sama. Također, možete dijeliti glazbu s prijateljima koji vole hip hop, rap i R & B glazbu. Postavite alarm i stanica će se uključiti u određeno vrijeme.
Za brzi pristup, kreirajte prečicu do omiljenih kanala na početnom zaslonu. U cilju kontrole radijskih postaja, widget od aplikacije pojavit će se u obavijesti.
Popis dostupnih hip-hop, rap i R & B radio postaja je ono što čini ovaj radio online tako jedinstvenim. U ovoj aplikaciji možete pronaći mnoge online radio postaje, ali možete napraviti popis omiljenih obilježavajuci ih zvijezdom.
Fm Radio vam omogucava da budete u toku sa najnovijom hip hop, rap i r & b glazbom. Zahvaljujući internet radio aplikaciji, uživat ćete u besplatnoj glazbi I slušati uživo radio 24 sata dnevno. Gdje god da ste, svjetske hip-hop radio stanice, rap radio stanice i R & B radio stanice će biti klik daleko od vas. Sve live radio aplikacije su dizajnirane na način da rade savršeno na svim Android telefonima.
Besplatni radio ce vas sigurno zabaviti, a vi ćete uživati u hip hop radiju, rap radiju i r & b radiju bilo gdje da idete. Naša Hip Hop radio app dolazi s radijskim postajama diljem svijeta, pa ako volite hip-hop, rap i rnb, ova Android app posebno je upućena vama.
Ako želite istraživati svijet hip-hop-a, testirajte internet radio. Hip hop beats i besplatna rap glazba kao i radio online će vas odvesti gdje god pozelite. Ako ste cesto u pokretu, uzmite u obzir streaming radio. Obidjite svijet uz hip-hop radio stanice sa svih kontinenata, live stream je s vama.
Ovaj glazbeni radio online sadrzi dosta radijskih postaja, svatko može pronaći nešto za sebe. Radio app donosi najnovije hitove, u kombinaciji sa starim hitovima i sve to 24/7 online. Hip Hop radio je tu za sve rap i r&b fanove koji žele uživati u glazbi. Ako želite radio uzivo, odlučite se za ovaj uzivo radio i pregledajte mnoge hip hop radio stanice prikupljene na jednom mjestu.
Dostupni značajke:
– Slušanje bez slušalica
– Postavite timer za radio stanicu i sleep timer, tako da radio stanica isključuje sama u određeno vrijeme
– Spremite ili dijelite radijske postaje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera
– Widget aplikacije pojaviće se u obavijesti, tako da bi mozete kontrolirati radio postaje čak i kada je aplikacija isključena
– Koristite widget da postavite omiljenu radio stanicu kao prečac na početnom zaslonu.
– Izaberite favorites i napravite listu omiljenih kanala za brzi pristup
– Odaberite ‘more’ dugme za istraživanje drugih radijskih postaja
– Postavite radio alarm
** NB. Za rad ove aplikacije internet veza je potrebna. U slučaju da ne postoji internet veza a vi ste postavili alarm, probuditce vas alarm iz vašeg mobilnog telefona.
Pravne informacije:
Ova app je napravljen u suradnji sa najboljim internet radio postajama na webu. Mi smo jako zahvalni svima koji su nas podržavali.
Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na HTC One X (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablette Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android, v4.1.2 Jelly Bean), le Nexus 4 (Android 4.2), Huawei Ascend 2 (Android, v2.3) et Samsung Galaxy Note 2.To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s