Radio stanice-Sport

Zelite li sport i vijesti na svom uređaju? Želite radio sport kako biste bili u toku s najnovijim sportskim vijestima? Preuzmite Radio stanice-Sport aplikaciju za Android.

1

Get it on Google Play

Ako volite sport, sport live stream može biti vaš izbor, jer vijesti iz svih sportova i sportski rezultati će vam biti na raspolaganju. Bilo da volite fudbal, košarku, bejzbol, ragbi, odbojku, boks, naći ćete sve informacije na jednom mjestu. U ovoj aplikaciji sportski radio za Android, naći ćete različite sportske radio postaje, možete slušati radio uzivo i imati sportske vijesti besplatno, gde god da se nalazite.
Ako želite slušati radio online koji ima besplatne sportske radio postaje, live stream je sve sto vam treba. Ako želite da znate sve o sportu, a i da se zabavite, sportski radio je stvar za vas. To vam omogućava da slušate omiljene sportske radio postaje na vašem Android-u, a takodje, Radio sport je potpuno besplatan. Ne morate da trazite internet radio, možete imati najbolje sportske radio postaje u jednoj live radio app.
Sportski radio omogava vam jednostavan pristup mnogim online radio stanicama koje će osigurati pokrivenost sportskim vijestima. Sportski web radio nudi raznovrsnost sportskih postaja, sigurno da cete pronaci svoju omiljenu sportsku radio postaju, koja je live stream. Zahvaljujući besplatnom live sport streaming-u, možete imati sve najnovije vijesti I talk sports radio u džepu. Sve informacije iz cijelog svijeta na jednom mjestu sa jedim klikom.
Važna tekma se igra na TV-u, a vi niste kod kuće? Ne brinite, sve što trebate je live sport radio, a vi ćete imati sportske vijesti i sportske rezultate! Live stream sport omogućava da vam sportski rezultati budu nadohvat ruke. U ovoj livestreaming app ćete pronaći raznolikost sportskih radijskih postaja koje donose sportske vijesti iz cijelog svijeta.
Nisu sve dobre stvari skupe. Nudimo vam sport live radio besplatno, tj sportske rezultate uzivo i sport stream. Sport besplatno na jednom mjestu, u jednoj live radio app! Iskoristite modernu tehnologiju i imajte live sport i rezultate uzivo u svom mobilnom uređaju. Sportske vijesti u pokretu!
Ova radio app je posebno dizajnirana za Samsung mobilne uređaje i Samsung tablet uredjaje, na njima savrseno radi. Ova radio app je dizajnirana na način da bude jednostavna za korištenje.
Dostupne značajke:
– Radio bez slušalica
– Postavite timer za radio stanicu i sleep timer, tako da radio stanica isključuje sama u određeno vrijeme
– Spremite ili dijelite radijske postaje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera
– Widget aplikacije pojaviće se u obavijesti, tako da bi mozete kontrolirati radio postaje čak i kada je aplikacija isključena
– Koristite widget da postavite omiljenu radio stanicu kao prečac na početnom zaslonu.
– Izaberite favorites i napravite listu omiljenih kanala za brzi pristup
– Odaberite ‘more’ dugme za istraživanje drugih radijskih postaja
– Postavite radio alarm
** NB. Za rad ove aplikacije internet veza je potrebna. U slučaju da ne postoji internet veza a vi ste postavili alarm, probudice vas alarm iz vašeg mobilnog telefona.

Kompatibilnost Uređaja:
Ova app je testirana na sledećim tablet i smartphone uredjajima: HTC One X (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread), a Samsung Galaxy Note 2.
Takodje je kompatibilna sa sledecim mobilnim operaterima: T-mobile, VIP i Tele2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s