Sladoled – Kuhanje Igre

Dobrodošli u Yogurtland! Budite dio sladoled avanture praveci sladoled u ovoj besplatnoj igri kuhanja za djecu. Posjetite ice cream selo gdje sladoled čarolija počinje!

icecream

Get it on Google Play

Zla vještica iz zle zemlje je saznala da je njezina sestra, Zla vještica sa zapada, u dubokom snu, jer su je vile, zahvaljujući djeci, uspavale praveci torte. Bila je toliko ljuta pa je poslala svoje zmajeve da otope Yogurtland. Nakon štete koju su pretrpeli, Jogijima je potrebna pomoć kako bi napravili sto vise sladoleda i smrznutog jogurta i obnovili Yogurtland.
Ova Android igra se sastoji iz nekoliko besplatnih igara za djecu. Igranje svake igre počinje s odabirom recepata za sladoled ili smrznuti jogurt I to po pravilima game play-a. Nakon odabira recepta za kuhanje, morate sjediniti sastojke uz pomoć Jogija i njihovog čarobnog stroja. U Sladoled Igre spadaju Oreo, šalice smrznutog jogurta, čudovište sladoled, sladoled torta, Ice Cream Sandwich, a možete koristiti poslasticaru za više elemenata.
Budite frozen yogurt I ice cream maker i pretvorite se u pravog kuhara! Ova besplatna igra za djecu ce vas zabaviti, pa zato napravite čaroban sladoled i smrznuti jogurt sami. Stanovnicima Yogurtland-a je potrebna vaša pomoć tako da koristite sve svoje vještine u ovoj edukativnoj igri za djecu. Ova besplatna igrica nije samo o pravljenju sladoleda i smrznutog jogurta, uživat ćete i zabavite se. Spasite svijet u ovoj igri za djecu kuhanje!
Wizards Time kompanija pravi kuhanje igre za djevojčice i dječake koje spadaju u edukativne igre za djecu, I njihova svrha je da nauči djecu kako da naprave sladoled i smrznuti jogurt na bajkovit način. Radnja ove igre se odvija u izmisljenom svijetu magije, bajki, vještica, zmajeva i drugih originalnih čarobnih stvorenja koja je osmislio Wizards Time tim. Sladoled – Kuhanje Igre je zabavna igra, jer se djeca bore protiv zla i moraju riješiti odredjene zadatke.
Sve smrznuti jogurt igre u ovoj kuhanje aplikaciji, možete igrati koliko god želite. Vrijeme je da budete majstor za sladoled I smrznuti jogurt, pa stoga krenite sa pravljenjem sladoleda odmah!
Kako igrati Sladoled – Kuhanje Igre:
♥ Preuzmite igru
♥ Pritisnite “Play” dugme za početak
♥ Odaberite recept
♥ Kliknite na sastojak koji svijetli, ice cream truck će ih dovesti do čarobnog stroja
♥ Kliknite na Jogija koji miješa kremu
♥ Kliknite na drugog Jogija koji će zamrznuti kremu
♥ Kliknite na kombi za sladoled koji će voziti sladoled na dekoraciju
♥ Na lijevoj strani ekrana imate šest tipki:
Oblaci:
– Zlatni meni
– Ruka za pomeranje elemenata
– Undo tipka
Zeleni baloni:
– Pozadina
– Boja
– Maska
♥ Na desnoj strani zaslona imate šest tipki:
Oblaci:
– Uvecavanje
– Smanjivanje
– Kombinacije
– Zeleni baloni za ukrasavanje
♥ Jednom kada počnete da kuhate, timer pocinje da odbrojava.
♥ Nakon završetka igre možete
– Spremite sliku
– Postaviti sliku kao pozadinu ili kao kontakt ikonu
– Udio na Facebooku
– Početi ispočetka
♥ Kako bi kontrolirali igru, primijetit ćete tipku meni u donjem lijevom kutu zaslona. Klikom na MENU možete:
– Uključiti / isključiti zvuka
– Početi ispočetka
– Reload

Testirano na: HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Samsung Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread) I Samsung Galaxy Note 2.
To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s