Country Radio Stanice

Svi vi ljubitelji country glazbe, pripremite se za besplatnu country glazbu, jer Country Radio Stanice, naša Android app čeka da je preuzmete besplatno!

t7

Get it on Google Play

Country Radio Stanice app omogućuje slušanje radija sa ili bez slušalica.
Ako ne možete zaspati bez glazbe, postavite timer za radio stanicu i ona ce se isključi sama.Također, možete dijeliti glazbu s prijateljima koji vole country glazbu. Postavite alarm i stanica će se uključiti u određeno vrijeme.
Za brzi pristup, kreirajte prečicu do omiljenih kanala na početnom zaslonu. U cilju kontrole radijskih postaja, widget od aplikacije pojavit će se u obavijesti.
Popis dostupnih country radio postaja je ono što čini ovaj radio online tako jedinstvenim. U ovoj aplikaciji možete pronaći mnoge online radio postaje, ali možete napraviti popis omiljenih obilježavajuci ih zvijezdom.
Žanr kantri glazbe započeo je 1920-ih godina i ostao popularan do današnjih dana. Tijekom godina, country glazba postala je jedna od najpopularnijih glazbenih žanrova u Americi, kao i diljem svijeta. Imajući to na umu, donosimo vam country glazba radio, online radio gdje možete slušati besplatnu glazbu i uživati u besplatnim country radio postajama I to u pokretu!
Country radio free će vas zabavljati 24/7 jer omogućuje jednostavan pristup nekim od najboljih country radio postajama na webu. Imajte na raspolaganju najbolju country glazbu i slušajte radio live gdje god da se nalazite. Zahvaljujući internet radiju, uživajte u besplatnom radiju koji vam je na dohvat ruke!
Besplatan radio vam omogucava da čujete najnoviju country glazbu, pa ako volite da slusate country glazbu, ovaj Android radio je savršen izbor za vas. Mi s ponosom nudimo najbolji odabir radijskih postaja, pa cete sasvim sigurno pronaci svoju omiljenu country radio postaju. Gdje god da krenete, ponesite kantri glazbu sa sobom i zabava je zajamčena.
Ako želite uživati u beskonacnoj country glazbi, internet radio će vas zadovoljiti. Zahvaljujući streaming radiju, besplatna glazba je jedan klik od vas. Muzicki radio je ovdje da vas zabavi, I donosi ono najbolje na jednom mjestu. Besplatni radio je ovdje, zato ga provjerite ODMAH!
Dostupne značajke:
– Slušanje bez slušalica
– Postavite timer za radio stanicu i sleep timer, tako da radio stanica isključuje sama u određeno vrijeme
– Spremite ili dijelite radijske postaje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera
– Widget aplikacije pojaviće se u obavijesti, tako da bi mozete kontrolirati radio postaje čak i kada je aplikacija isključena
– Koristite widget da postavite omiljenu radio stanicu kao prečac na početnom zaslonu.
– Izaberite favorites i napravite listu omiljenih kanala za brzi pristup
– Odaberite ‘more’ dugme za istraživanje drugih radijskih postaja
– Postavite radio alarm
** NB. Za rad ove aplikacije internet veza je potrebna. U slučaju da ne postoji internet veza a vi ste postavili alarm, probuditce vas alarm iz vašeg mobilnog telefona.
Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na HTC One X (Android 4.0), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3) and Samsung Galaxy Note 2.To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Molimo prijavite bugove s telefona i operacijskog sustava informacija. Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga, zahtjeva ili komentara nemojte se ustručavati da nas kontaktirate na nimaxy91@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s