Igre Pucanja Čudovišta

Čudovišta dolaze! Ubij ih ili umri muski! Postani profesionalni strijelac čudovišta i preuzmi ‘Igre Pucanja Čudovišta’ besplatnu aplikaciju!Get it on Google Play

Čudovišta su zavladala, a ti si jedan od preživjelih. Svijet je zaražen čudovištima i tvoj jedini zadatak je da ih zaustavis. Izaberi bilo koje oružje i pucaj, bodi, udaraj ili lansiraj ta cudovista na mars! Ova zabavna igrica ce postati tvoja nova omiljena igrica za ubijanje dosade, i plus je ovo besplatna igra za preuzimanje .

Ova cool pucačina djecja igrica vam nudi obilje uzbuđenja na dvanaest različitih razina. Svaka razina je teža nego prošla, a svaka sa novim čudovištem u društvu čudovišta s prethodnih razina. Posljednja razina nema kraja – čudovišta se roje dok se boris da opstanes koliko je to moguce u ovoj najboljoj igrici za djecu . Zar ovo nije uzbudljivo? Preuzmi i igraj se i uzivaj u jednoj od najzabavnijih pucacina na telefonima.

Igre Pucanja Čudovišta nudi mnostvo fenomenalnih karakteristika. Izaberi između dva heroja i kreni u akciju i nezaboravnu avanturu . Iskoristi sve pomoci koje su ti na raspolaganju , a to su 5x jaci napad , stit neunistivosti i obnavljanje utrosene energije Uz sve to, igrači ce naci sve vrste različitih oružja poput noževa, mačeva, sjekira, topova, plamenobacaca, laserske puske i još mnogo toga. Prepustite se zabavi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s