Romantične Pjesme

Osjećate li da je vrijeme za malo romantike? Ako je tako, Romantične Pjesme su idealno rješenje, tako da preuzmite besplatno nase Romantične Melodije ODMAH!

Cover 1

Get it on Google Play

Ako planirate intimno i romantično slavlje, trebali bi imati najbolje romantične pjesme kako bi stvari bile savršene. Posavjetujte našu aplikaciju ako trebate romantične pjesme za svoju play listu romanticne glazbe. Provjerite našu Android aplikaciju i pronaći cete romantičnu glazbu koja će začiniti svaki trenutak kada ste sa svojim dragim ili dragom.
Romantika i ljubav su u zraku, romantična postavka poziva za ruže, svijeće, čašu vina ispred kamina, ali to ne bi bilo isto bez romantične glazbe. Ljubavne pjesme će vam pomoći da se rastopi srce vaše voljene osobe i rasplamsa plamen vaše romantične ljubavi. Možete odabrati svoju omiljenu romantičnu melodiju i svaki dan moze biti Valentinovo! Romantične Melodije Besplatno se ovdje!
Ljubav se ne može objasniti ali možete izraziti svoje najdublje osjećaje s romantičnim ljubavnim pjesmama, koje će vam pomoći da se rastopiti srce vaše voljene osobe. Romantična pjesma će reći više od tisucu riječi. Postavite romantično zvono kao kontakt zvona ili ljubavni sms, i osjetite ljubav svaki put kad vas voljeni ili voljena zove ili šalje poruku na vas telefon. Volite i budite voljeni!
Dostupni značajke:
– Postavite kao zvuk zvona, dodijeliti kontaktima
– Postavite kao alarm i timer zvuka
– Postavite kao SMS zvona
– Postavite kao dodatak
– Spremi, udio na društvenim mrežama ili putem e-mail-a
– App je prevedena na English, Srpski, Français, Deutsch, Italiano, Español, Português, Русский, Polski, Svenska, 한국어, عربي, 日本語, Türkçe, ภาษาไทย, Ελληνικά, Bahasa Indonesia.

Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na Samsung Galaxy S4 (Android 4.2 Jelly Bean), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo) HTC One X (Android 4,0 Ice Cream Sandwich), SonyEricsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread) i Samsung Galaxy Tab 10,1 (Android 3,1 Honeycomb). To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s