Najpopularnije Melodije

Budite spremni za sexy zvona i neka se Vas mobitel ističe s najpopularnijim melodijama, najbolje popularne melodije zvona koje su potpuno besplatne!

Cover

Get it on Google Play

Vi ne morate sami da prikupljate sve pjesme i popularne melodije, jer mi smo ovdje da to uradimo umjesto vas, I ono sto smo sakupili su apsolutno najbolja besplatna zvona za mobitel. Pridruzite se ovom uzbudljivom putovanju i osjećajte se kao zvijezda kad vaš Telefon zazvoni s najpopularnijim melodijama i počinje privlaciti svaciju pozornost. Svatko će biti ljubomoran na vas I na vaše nove popularne pjesme.
Osim postavljanja popularne pjesme kao zvuk zvona, možete postaviti ove zvukove kao SMS zvona, kao alarm, widget i timer. Vi cete jednostavno obožavavati ove top ringtones. Mi smo sigurni da kada jednom preuzmete ovu Android aplikaciju, nikada nećete želite biti odvojeni od nje. Ova zvona su potpuno besplatna i napravljena za vas Android telefon tako da ih možete imati uvijek uz vas.

Biti popularan nikada nije bilo lakše, sijacete i osjećati se kao zvijezda s našim besplatnim zvonima za Android. Ljudi će se okretati za vama kad čuju najpopularnije melodije i pitati vas odakle vam ova super zvona. Bilo da ste na ulici ili samo slušate popularne pjesme u privatnosti svoje sobe, obecavamo vam, da nikada vam neće biti dovoljno.

Pronalaženje besplatnih zvona, što znači besplatnih popularnih melodija može biti teško, ali smo Mi tu da Vam olaksamo potragu. Naša aplikacija sadrzi popularne melodije zvona na jednom mjestu, i provjerite našu aplikaciju ako trazite najbolja zvona, a najpopularnija zvona 2013 su na klik od Vas!
Želite imati popularne pjesme na svom mobitelu? Preuzmite besplatno našu aplikaciju najpopularnije melodije i odaberite zvono koje Vam se najvise svidja. U našoj aplikaciji ćete pronaći besplatna zvona za Android, besplatna zvona za AT & T, Straight Talk zvona, besplatna zvona za Boost Mobile, besplatna Verizon zvona, zvona za Samsung i iznad svega, besplatna zvona za mobitel! Pravo je vrijeme da se bude popularan s popularnim zvonima!

Dostupni značajke:
– Postavite kao zvuk zvona, dodijeliti kontaktima
– Postavite kao alarm i timer zvuka
– Postavite kao SMS zvona
– Postavite kao dodatak
– Spremi, udio na društvenim mrežama ili putem e-mail-a
– App je prevedena na Српски,Hrvatski, English, Français, Deutsch, Italiano, Español, Português, Русский, Polski, Česky, Svenska, Nederlands.

ompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na smartphones e tablets: HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread) e Samsung Galaxy Note 2.
To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s