Glazba za opustanje radio

Glazba za opustanje je radio fm za sve kojima je potrebna opustajuca glazba. Ova internet radio aplikacija ima sve radio postaje koje su vam potrebne za relaksaciju.

Cover

Get it on Google Play

Sa ovom radio live app imaćete priliku da slušate opuštajuću glazbu kad god i gdje god poželite.
Glazba za opustanje uživo se može slušati sa ili bez slušalica, tako da možete slušati ove online radio postaje šta god da radite.
Ako želite da zaspite uz zvuke opustajuće glazbe, postavite timer na određenoj radio postaji i ona će se sama isljučiti. Isto tako možete podesiti i alarm i ova besplatna radio aplikacija će se uključiti u određeno vrijeme. Putem ove aplikacije možete deliti muziku za mobitele sa svojom obitelji i prijateljima.
Za brži pristup aplikaciji, kreirajte prečac za omiljenu radio postaju na početnom zaslonu. U cilju kontrole radio stanica, widget aplikacije pojaviće se u obavjesti. Napravite listu omiljenih internet radio postaja označavajući ih zvjezdicom.
Ako ste imali naporan dan na poslu, glazba za meditaciju će vam pomoći da pronađete mir koji vam je preko potreban. Zavalite se u vašu omiljenu stolicu, upalite sveću i zatvorite oči dok vas ova besplatna muzika za opuštanje vodi kroz nezaboravno glazbeno iskustvo.
Glazba za meditaciju je besplatna radio internet aplikacija koja takodje može biti od pomoći ljudima koji uživaju u masaži dok slušaju relax radio. Ako želite jedno potpuno novo iskustvo pustite radio postaje uživo i opustite vaše tijelo i um uz zvuke glazbe za opuštanje i smirivanje. Preuzmite ovu besplatnu aplikaciju odmah i dozvolite sebi da budete razmaženi.
Uz pomoć ove besplatne anti-stres glazbene aplikacije možete improvizovati spa centar unutar vašeg doma. Napravite opuštenu atmosferu sa radio postajama uživo. Uživajte u toploj kupki i dozvolite sebi luksuz opuštanja uz ovu jedinstvenu glazbu za mobilne telefone. Preuzmite glazbu za meditaciju odmah i zaboravite na stres i dramu koja vas okružuje svaki dan. Opustite se i uživajte!
Dostupne značajke:
– Slušanje bez slušalica
– Postavite timer za radio stanicu i sleep timer, tako da radio stanica isključuje sama u određeno vrijeme
– Spremite ili dijelite radijske postaje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera
– Widget aplikacije pojaviće se u obavijesti, tako da bi mozete kontrolirati radio postaje čak i kada je aplikacija isključena
– Koristite widget da postavite omiljenu radio stanicu kao prečac na početnom zaslonu.
– Izaberite favorites i napravite listu omiljenih kanala za brzi pristup
– Odaberite ‘more’ dugme za istraživanje drugih radijskih postaja
– Postavite radio alarm
** NB. Za rad ove aplikacije internet veza je potrebna. U slučaju da ne postoji internet veza a vi ste postavili alarm, probudice vas alarm iz vašeg mobilnog telefona.

Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread) e Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S5.
To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s