Najbolje Besplatne Melodije

Najbolje Besplatne Melodije su tonovi za mobitel i melodije za sms za Android telefone . Promijenite svoje melodije zvona i neka dobra melodija ispunjava vaše dane .Kada ste posljednji put častili telefon kao nagradu za to što vas nikada nije iznevjerio? Preuzmite melodije besplatno već ovog trenutka i uživajte slušajući teme za mobitele. Ove sms melodije pružaju svakom korisniku pravo uživanje, odmor i smijeh . Zato, ne oklijevajte! Preuzmite zvukove što prije i uživajte uz melodije za Android.

featured image


Get it on Google Play

Osmijeh je pravo blago, a naši smijesni zvukovi naterace vas na smijeh do suza. Ali to nije sve! Zvukovi za mobitele dobri su za vašu djecu koja će pored melodija koje podsjećaju na uspavanke ubrzo utonuti u san . Možete čak i postaviti posebne melodije za svaki kontakt , ili pak samo za one koji su vam posebni. Što god odlučili, uživat ćete slušajući svaki zvuk za mobilni.

Potrebni su vam novi sms tonovi? Ili možda novi smijesni zvukovi za mobitel? Aplikacija Najbolje Besplatne Melodije nudi divno rješenje. Odaberite ton koji vam se sviđa i postavite ga kao sms zvuk ili melodiju za kontakt. Preuzmite ove melodije za Android telefone i nasmijte društvo puštajući im zabavne sms melodije!

Aplikacija Najbolje Besplatne Melodije nudi razne smiješne melodije koje će vas dovesti do suza, ali i romantične zvuke koji će vas raznježiti. Ako vam se neka melodija posebno svidi, možete iskoristiti gumb widget i postaviti melodiju na svoj početni zaslon. Ako se pak ne možete odlučiti za jednu melodiju, mijenjajte ih na dan ili tjedan dana ovisno o vašem raspoloženju .

Ne propustite ove melodije za poruke i sms! A dok ih budete preuzimali, pogledajte i naše druge komplacije gdje ćete neći melodije za svačiji ukus i svakojaka raspoloženja .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s