Stare igre – Nu, Pogodi

Stare igre – Nu, Pogodi igra je retro igrica kao crtani film, sada dostupna za Android. Spada u besplatne i zabavne igrice. Dođite do ove besplatne igre sada!

851x315


Get it on Google Play

Ova igra za djecu je nova igra rađena po uzoru na crtani film. Spada u igre za djevojčice i dječake, koju je zabavno igrati. Započnite preuzimanje ove besplatne igre i pokreni sakupljanje jaja.
Volite li igrati stare igre? A šta mislite o starim igrama kao crtani film? Ako je odgovor potvrdan , onda je ovo prava igra za tebe ! Retro igre postaju sve popularnie, a ova koja spada u zabavne igre za djecu , igre za mlade i odrasle je definitivno jedan od njih . Originalna verzija zasnovana je na ruskom crtanom filmu po imenu ‘Daj, pričekaj’ koja prati avanture koje ima nespretan, ali kreativan vuk. Iako je definirana kao igre za djecu, igra je super za sve uzraste . Tko ne bi se zabavio uz jurnjavu jaja, tako da se vuk dovede do iznemoglosti? Probudite svoje unutarnje dijete i igrajte igru nu pogodi, koja spada u klasične igre.
Budući da je android igra, a i deo igre sa jajima i vukom, Stare igre – Nu, Pogodi je igra u kojoj vuk sakuplja jaja. Cilj ovog jednostavne igre je prikupiti što više jaja, čime, naravno, dobijate ​​što je više moguće poena. Međutim , ako ispadne jaje , dobija se kazneni bod. ! Tri negativnih bodova znači kraj igre , ali ako vam ispadne jaje dok je zec u gornjem lijevom kutu , možete dobiti samo pola boda manje. Ako znate crtani film i sviđa mi se , ova retro igra za djecu definitivno će biti jedna od vaših omiljenih igara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s