Zmaj koji Govori Igra

Ako ste mislili da su mačka koja ponavlja, psi ili papagaji jedini koji mogu pričati, razmislite još jednom jer je među zabavne igre za djecu upravo stigla popularna igra- Zmaj koji Govori Igra.

1024x500


Get it on Google Play

Zmaj je tvoj novi ljubimac koji reagira na dodir i ponavlja sve što kažeš smiješnim glasom. Ova dobra igra izuzetno je zabavna i ispunjena mnogim zanimljivim opcijama i animacijama. Moći ćete ne samo da se smijete s prijateljima već i uživati gledajući kako zmaj pravi šašave poteze. Besplatne igre su in ove sezone, a ova će vam definitivno osigurati dnevnu dozu smijeha .

Mazite svog malog zmaja, zadirkujte ga ili golicajte i ubrzo ćete postati najbolji prijatelji. Kako je zmaj jako sladak, a njegovi potezi i glas presmesne, ovakve 3d igre spadaju u najbolje igre za djevojcice i dječake.

Zmaj se ne srami pokazati svoje osjećaje. Može biti sretan, ljut, tužan, a može mu i biti dosadno. Njegove emocije menjaće se kako se igrate s njim. Djeca će pokušati upiju i kopiraju sve te emocije i izraze lica i u tili čas, zmaj će postati svačiji najbolji prijatelj.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s