Plišani Medo koji Govori

Plišani Medo koji Govori vodi vas na avanturu gdje medo, između ostalog, igra igre oblacenja sa vama. Zabavne igre za Android upravo su postale zabavnije zato preuzmite igru sada!

featured-image


Get it on Google Play

Da li još uvijek imate svoje stare plisane igracke na krevetu ili negdje u svojoj sobi? Nikada niste previše odrasli za nove. Ali ovoga puta plisani medo biće na telefonu ili tabletu. Osim toga, on i govori, baš kao i macka koja govori. Pa tako, dok se budete igrali, nećete biti jedini koji govori! Ovo je super igrica za dječake i djevojčice bilo kojeg uzrasta. Ako vam se sviđa Vini Pu, i ovaj medvjed će vam se sigurno svidjeti! Dakle, što čekate? Bacite se na zabavne igre i igrajte igre oblacenja s malim medvjedom.

Plišani Medo koji Govori spada u igrice sa zivotinjama koje želite pokazati svojim prijateljima što prije. To je dobra igra za djecu, ali može biti i super igra za odrasle. Kada započnete igru s medom, zaboravit ćete na mačke koje govore i sve stale slične njima. Djeca vole igre sa životinjama. A tko ih ne voli? Zato preuzmite igricu i uživajte s mecom igajući najbolje igre.

Isprobajte opcije igrice Plišani Medo koji Govori:

Pritisnite ikonu s poljupcem da biste dobili medin poljubac,
Pritisnite ikonu sa cvijetom da biste vidjeli kako medo mirise cvijet,
Odaberite ikonu s odjećom i igrajte igre oblacenja s medom.
Igrajte se s medom, golicajte ga i udarajte da biste vidjeli kako će reagirati,
Razgovarajte sa svojim malim medom i on će ponoviti sve što kažete smiješnim glasom.

Medvjedići su dio našeg djetinjstva. Ako ti se sviđa Talking Tom Cat ili Talking Angela i Ginger, definitivno ćeš uživati u ovoj super igrici. Plišani Medo koji Govori spada iu 3D igre koja će vam omogućiti da se igrate s plišanim igračkama gdje god se nalazili. Ne ustručavajte se! Preuzmite igru na svoj Android telefon ili tablet i igrajte je kad god želite!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s