Melodije za SMS Poruke

Vasem Android-u su potrebne kul melodije za mobitel? Ako su vam vasi tonovi za poruke dosadili, vrijeme je da osvezite kolekciju melodija za poruke sa Melodije za SMS Poruke aplikacijom!

Cover-1

GP-hr

Osim sto mozete postaviti najbolje melodije kao melodije za mobitel, sve besplatne melodije mozete postaviti kao melodije za poruke. Svi tonovi za mobitel mogu biti postavljeni kao melodije za alarm, timer i widget.Takodje, mozete postaviti sve melodije zvona za kontakte iz imenika ili kao sms melodije. Sacuvajte tonove, saljite putem Bluetooth-a i e mail-a i delite sadrzaj putem socijalnih mreza.
Ova melodije za android aplikacija vam omogucava da popularne melodije uvek imate pri ruci.

Zamjenite dosadne zvucne efekte sa najboljim melodijama 2014! Bilo da zelite smijesne melodije za poruke, ton za e mail ili najbolje melodije za poruke, ova besplatna aplikacija vam donosi razlicite zvukove za telefon. Zvukovi za poruke i tonovi zvona su vam dostupna u svakom trenutku.

Ako ste u potrazi za besplatnim melodijama za mobitel koje su zanimljive, preuzmite besplatno melodije zvona telefona. Gdje god da se nalazite, ponesite melodije za mobitel za sobom. Ova besplatna aplikacija za Android je namenjena onima koji zele da budu u toku sa kul melodijama za mobitel.

Ako zelite da vase melodije za Android budu zabavne i interesantne odlucite se za Melodije za SMS Poruke aplikaciju. Ako su sms tonovi i zvukovi za mobitel koji privlace paznju ono sto vam treba na pravom ste mjestu. Ne propustite sansu, I besplatno preuzmite najbolje melodije za zvono! Uzivajte!

Dostupne značajke:
– Postavite kao zvuk zvona, dodijelite kontaktima
– Postavite kao alarm i timer zvuka
– Postavite kao SMS zvona
– Postavite kao dodatak
– Sacuvajte, dijelite na društvenim mrežama ili saljite putem e-mail-a

Kompatibilnost Uređaja:
App radi savršeno na HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, .4.2 Kit Kat), Huawei Ascend.

To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Molimo prijavite bugove s telefona i operativnog sustava informacija.

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga, zahtjeva ili komentara nemojte se ustručavati da nas kontaktirate na milanjank11@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s