Zombi protiv Biljaka Igrica

Zombi protiv Biljaka Igrica spada u nove kul igre pucanja koje su besplatne za preuzimanje. Nije svaki zombi glup, a ovaj vegan zombi zna i da koristi rikoset da pokosi gadne biljke!

1024x500


Get it on Google Play

Pravila ove zabavne igrice su jednostavna – ciljaj i pucaj nadajući se da će meci ići tamo gde želiš! Meci se odbijaju sa svih površina, tako da bi trebalo srediti biljke sa što manje municije. Budite deo ove zabavne igre i uživajte!

Ova super igra za decu i odrasle je jednostavna za rukovanje, ali ju je teško savladati! Igrica ima 150 nivoa, i svaki je poseban na svoj način. Pokušajte da se rešite prepreka i pređete svaki nivo sa najvećim brojem zvezdica! Ali budite pažljivi jer je količina municije ograničena. Moraćete biti lukavi i mudri kako biste uspeli u ovoj igrici. Verujte nam na reč! Ova igra može biti vrlo nezgodna i svaki put kada je igrate, treniraćete moždane vijuge! Ova igra, kao i još koje pucačke igre, vodi te u svet ludih zombija i biljaka gde je jedini cilj upucati sve biljke protiv zombija sto su sa što manje komplikacija.

Rikoset je jedina stvar koja može uništiti ove biljke – ciljaj pod pravim uglom, i koristiti metke mudro. Različite pomoći i dodaci biće ti od velike pomoći u ovoj avanturi! Ova igra pucanja nudi:

Bombastični Napad- kada ste zaglavljeni na bilo kom nivou,
Povraćaj Municije- kada istrošite sve metke a biljke su još žive;

Upucaj neprijatelja- putovaćete kroz različite svetove – od tamnih pećina do sunčanih plaža i divljih džungli.

Ako volite dobre igre fizike i raspoloženi ste za ozbiljne pucacine, onda je zombi protiv biljaka idealan za vas!

Pucanje i mozgalice koje su deo ove zabavne igre ponudiće pravo iskustvo zagriženim igračima, ali će omogućiti da se i novajlije uklope bez problema.Ne gubite vreme! Igraj igricu Zombi protiv Biljaka Igrica sada i uživaj u provodu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s