Top Melodije 2014

Vasa portaga za cool melodijama je zavrsena jer ova Android app vam predstavlja kolekciju najnovijih zvona! Sve popularne melodije su u Top Melodije 2014 aplikaciji!

cover

GP-hr

Osim sto mozete postaviti top melodije kao zvona za mobitel, sve besplatne melodije mozete postaviti kao melodije za sms poruke. Sva zvona mogu biti postavljena kao zvono za alarm, timer ili kao widget.
Takodje, mozete postaviti sve glazbene melodije za kontakte iz imenika ili kao zvona za poruke. Sacuvajte tonove, saljite putem Bluetooth-a ili e mail-a ili delite sadrzaj putem socijalnih mreza.

Sve Top Melodije 2014 su potpuno besplatne. Ova kolekcija popularnih melodija je skrojena po meri onih koji u svom mobitelu zele najnovije zvuke i melodije. Skockajte vas mobitel sa besplatnim melodijama za Android i neka vam ove melodije za telefon uvek budu pri ruci.

Ako zelite da vas Android bude zabava u pokretu, popularne melodije su najbolji nacin za to. Mobiteli su mnogo vise od uredjaja za komunikaciju, oni nam sluze i za zabavu. Sa popularnim melodijama i cool tonovima za mobitel zabava je zagarantovana.

Dostupni značajke:
– Postavite kao zvuk zvona, dodijeliti kontaktima
– Postavite kao alarm i timer zvuka
– Postavite kao SMS zvona
– Postavite kao dodatak
– Spremi, udio na društvenim mrežama ili putem e-mail-a

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s