Melodije za Telefon Obavijesti

Aplikacija Melodije za Telefon Obavijesti za sve novosti, ažuriranja i SMS donosi zabavu i vesele zvuke notifikacija za vaš Android telefon. Preuzmite besplatno zabavne melodije za mobilni sada!

GP-hr

Slušanje jednog istog zvuka iznova dosadi poslije izvjesnog vremena, naročito ako ste popularni pa ste zatrpani obavijestima. Aplikacija Melodije za Telefon Obavijesti vodi vas u svijet zabavnih zvukova koji će odgovarati svakom raspoloženju i nasmijati vas kad god stigne neka nova obavijest na telefonu.

Uz ovu aplikaciju možete podesiti različite zvukove za svoje sms poruke, obavijesti s društvenih mreža i bilo koje druge obavijesti tog tipa. Najbolje melodije za telefon nude razne zvukove koje možete tako podesiti da znate točno koje obavijesti dobivate kada čujete zvuk na telefonu. SMS zvukovi su super za sms poruke, a možete naći i zvukove koji će se super uklopiti u tip obavijesti s društvenih mreža. Ako je telefon podešen tako da prima obavijesti o svakoj promjeni koja se desi u drugim aplikacijama s kojima ste povezani, aplikacija Melodije za Telefon Obavijesti će se pobrinuti da vam ne dosadi slušati jedan isti zvuk pri svakoj obavijesti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s