Jezik Beba Pro

Ako ste u potrazi za slatkim jezikom beba kako bi se zabavili, ili želite da smirite dijete koje place, ne trazite dalje, preuzmite našu aplikaciju Jezik Beba. Jezik Beba Pro je nadograđena verzija naše Jezik Beba aplikacije.

Cover-1

GP-hr

U našoj app, naći ćete 40 zvukova kao što su plač bebe, smijeh bebe, bebe koja prica ili zvukova igračaka za bebe. Svi zvukovi u aplikaciji su svakodnevni govor beba, te ce Vas sigurno osvojiti. To će vam donijeti opuštanje, a smirice i vas i za vaše dijete.

Vaša beba plače ili želite uspavati bebu, ali Vam to ne polazi za rukom? Ne budite tužni, prikupili smo slatki govor beba koji vam moze pomoći. To je prirodni lijek, učinkovit i na dohvat ruke. Možete ga ponijeti svugdje sa sobom, u slučaju da se beba uzruja. Samo pustite zvukove na Android, i opustiti se, zajedno sa svojim djetetom.

Vi nemate bebu, samo želite osvojiti neku djevojku ili dječka , da budete u centru pozornosti, da se ljudi okrecu kada telefon zvoni,s nekim zvukom, primjerice, plač beba, novorođenče zvukovi i slični zvučni efekti? Vi ste došli na pravo mjesto! Ako vam se sviđa jezik beba i govor beba, možete preuzeti naše pro melodije.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s