Macka koja Govori

Macka koja Govori napokon je tu! Mačak koji ponavlja traži društvo za igrice sa životinjama. Pridružite mu se i igrajte čak i igre oblacenja s njim. Preuzmite igricu za Android sada!

512x512

GP-hr

Oni koji vole mačke i igru s njima znaju da one mogu i grebati. Ova macka koja ponavlja nije takva, tako da ne morate brinuti o ogrbotina kada se igrate s njom. Štoviše, ona je i bolja od običnih mačaka jer je to macka koja govori! Igra je jednostavna, ali zabavna, što znači da je dobra igra za djevojčice i dječake ali i igra za odrasle. Dakle, što čekate? Preuzmite igru i igrajte se igre oblacenja sa smiješnim mačkom.

Ova Macka koja Govori je kućni ljubimac koga želite pokazati svojim prijateljima. Macak može djelovati zlo i opasno, ali ovo mače će vam ubrzo ući pod kožu. Ako vam je Garfield omiljeni macak , i ovaj macak koji ponavlja biće vam jedan od omiljenih! Kada počnete igrati igre oblacenja s mačkom koja priča, zaboravit ćete na sve ostale životinje koje pricaju poput papagaja ili psa koji govori. Vjerujte nam, ova macka koja ponavlja postaće vam najbolji prijatelj jako brzo.

Karakteristike igre Macka koja Govori:

Gumb s odjećom – igrajte igre oblacenja i doterajte svoju mačku tako da izgleda smiješno ili elegantno;
Razgovarajte s mačkom i on će ponoviti sve što kažete smiješnim glasom;
Igrajte se s mačkom da biste je vidjeli kako skače, smije se ili ljuti.

Životinje su uvijek zanimljive za igru, a još ako pričaju, onda zabavi nema kraja. Macka koja ponavlja sluša ono što kažete i ponavlja smiješnim glasom. Još kad joj dodati smiješno odijelo, biće vam glavni izvor razonode tijekom loših, ali i dobrih dana. Ako vam se svidio Talking Tom Cat ili Talking Angela i Ginger, ova macka koja govori neće biti iznimka. Ne ustručavajte se! Preuzmite igru Macka koja Govori na svoj Android telefon ili tablet i pripremite se za zabavu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s