Pas koji Prica Igra

Pas koji Prica Igra spada u najbolje besplatne igrice sa zivotinjama. Nisu vam potrebni kućni ljubimci? Razmislite još jednom jer Max, pas koji govori, je štene koje želite zadržati.

123

GP-hr

Voliš pse i štence? Ali ne voliš da slušaš lajanje psa po cijelu noć. Sa životinjama koje pričaju, kao što su pas koji prica ili mačka koja govori, ne morate brinuti o tome! Igrajte se sa psom koji ponavlja, golicajte ga, oblačite i mazite da biste vidjeli kako će reagirati. Pričajte s njim i on će ponoviti sve što kažete smiješnim glasom.

Pas koji Prica Igra je super igrica za djecu, ali je dobra zabava i za odrasle. Igrice sa životinjama su jednostavne i zato je ova igra i igra za malu djecu. Mačka koja ponavlja je zabavna, ali pas koji govori je smješniji i zanimljiviji! Ova 3D igrica sa zivotinjama omogućuje da obučete štene kako bi izgledalo elegantno ili smiješno. Ako ti se sviđa pas Ben, onda će ti se svidjeti i ovaj sladak pas Max! Preuzmite igricu i igrajte zabavne igre se sa svojim novim prijateljem!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s