Majmun koji Govori

Aplikacija Majmun koji Govori spada u najbolje besplatne igre sa životinjama koje nećete moći prestati igrati. Igrajte mini igrice sa zabavnim majmunom jer besplatne igre majmuna nikada nisu bile zabavnije!

1024x500

GP-hr

Chimpy, Majmun koji Govori vodi vas na nevjerojatnu avanturu kroz džunglu, gdje možete igrati igre majmuna sa smiješnim majmuncetom. Ako ste uživali igrajući se sa banana Kong majmunom, Chimpy će definitivno biti vaš omiljeni ljubimac koji govori. Ovo majmunce voli hvata i jede banane, tako da ćete ga morati hraniti često. Macka koja govori ili pas koji govori su smiješni, ali majmun koji govori je mnogo zabavniji kucni ljubimac.

Majmun koji Govori je jednostavna igra, koja spada u super igrice za djecu i najmlađe. Majmuni su šaljivi i zabavni pa se tako definiraju i kao zabavne igrice za devojcice i decake. Majmunce nije tako snažan kao gorila King Kong, ali je tako sladak da će svi poželjeti pokazati svog divnog zabavnog majmunčeta. Preuzmite igricu Majmun koji Govori i naučiti igrati igre majmuna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s