Mačka koja Ponavlja

“Mijau! Mijau!” Mala maca se želi igrati! Mačka koja Ponavlja je jedna od onih zabavnih igrica koje će vam se odmah svidjeti. To je jedna smesna macka koju ćete željeti pokazati cijelom svijetu. Preuzmite igru i igrajte igrice sa mackama!

1024x500

GP-hr

Ova macka koja govori je kućni ljubimac koji će vas nasmijavati čitavog dana. Igrajte igrice sa mackama i uživajte u zabavi koju vam pruža ova cica maca. Da biste slušali macu kako ponavlja, recite nešto i ona će to ponoviti smiješnim glasom. Igrice sa zivotinjama su jako zabavne, a kućni ljubimci su bitni za djecu i njihovo odrastanje. Igrica Mačka koja Ponavlja svima daje priliku da imaju ljubimce u kući.
Igra je jednostavna i zanimljiva zbog čega i spada u igrice za djecu. Osim toga, igrica sadrži i mini igre koje mogu biti zabavne kako tinejdžerima, tako i odraslima. Ali to nije sve! S obzirom na to da je maca virtualni ljubimac, igrica imogućava djeci da vide i osjete kako je brinuti o pravom ljubimcu koji je gladan, žedan, pospan ili se želi igrati. Također, igrice oblačenja, koje su sastavni dio ove igre, potiču kreativnost kod djece. Odaberite odjevnu kombinaciju koja vam se najviše sviđa, uklopite naočale uz nju i prošećite svoju cica macu gradom!
Karakteristike igre Mačka koja Ponavlja:
– Razgovarajte s macom, a ona će ponoviti sve što kažete smiješnim glasom.
– Nahranite cica macu
– Okupajte cicu nakon zabavnog dana provedenog u igri.
– Igrajte igrice oblacenja sa macom i odjenite je tako da izgleda super moderno.
– Igrajte mini igre sa macom.
– Mazite macu da biste je čuli kako prede.
– Gurkajte, zadirkujte ili golicajte macu da vidite što još može učiniti.
Igrajući se s mackom, vrijeme će vam brzo prolaziti u smijehu i zabavi. Uskoro, ova macka bice vaš omiljeni kućni ljubimac!
Mačka koja Ponavlja mini igre
LETEĆA MAČKA
Vodite macu između cevi, ali pazite da ne udari u neku prepreku. Naučite je letjeti kao ptica dok osvaja hranu.
SKOK MAČKE
Pomozi maci da skoči što više i bolje, ali budite oprezni da ne izgubite, jer se onda igra završava.
VRIJEME JE ZA HRANU
Pomičite cica macu po zaslonu da može uhvatiti što više dobre hrane. Ako slučajno pojede nešto što nije hrana, igrica se završava.
MAČKA protiv PSA
Macka je izazvala psa na dvoboj. Dodirujte zaslon tako da veća figura prelazi preko manje. Ako se sudare, igrica se zavrsava.

BODLJE
Pomozi cica maci da pluta po zaslonu pazeći da ne udari u bilo koji od šiljaka. Ako padnete previše ili udariti u bodlje, igra se završava.

Macka koja ponavlja je virtualni ljubimac kojeg ste oduvijek željeli! Morate je hraniti, kupati i voditi na spavanje. Ako uživate u igri s drugim životinjama, svakako ćete voljeti i ovu cica macu! Igrice za djevojčice i dječake prava su zabava, a takva je i ova igrica jer će vas nasmijati do suza jako brzo. Preuzmite igru Mačka koja Ponavlja i uživajte u igri sa svojim ljubimcem!
*** Ova besplatna igra je intelektualno vlasništvo DigitalEagle-a – copyright 2014. ***

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s