Igre Oblačenja: Hip Hop Stil

Volite li igrati igre oblacenja? A što kažete na hip hop ples? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda je igra Igre Oblačenja: Hip Hop Stil pravi izbor za vas! Preuzmite i igrajte zabavne igre za djevojcice i dječake.

1024x500

GP-hr

Uz ovu igru, ne samo da ćete se zabaviti uz igre oblačenja, već ćete naučiti i ponešto o hip hop kulturi. Sama igra ima četiri različita lika koja možete odabrati i uljepšati svojom kreativnošću. Odaberite svoj hip hop stil i pronađite odgovarajuću odjeću za osobu koju ste odabrali. Igrica je jednostavna pa samim tim spada u igre za djecu (igrice za djevojčice i dječake). Ali, ne samo to! Pošto će vas nasmijati svaki put kada je igrate, igrica također spada u zabavne igre.
Kako igrati Igre Oblačenja: Hip Hop Stil:
– Kliknite na osobu koju želite obući. Možete izabrati Zizzy, Zi-Di, Minck ili dradi
– Kliknite na odgovarajuće gumbe na zaslonu za promjenu odjeću. Možete mijenjati hlače, bluze, cipele i još mnogo toga
– Kliknite na zaslon promijeniti pozadinu
– Pritisnite ‘shuffle’ i možete vidjeti odjevne kombinacije koje je uređaj izabrao
– Onog trenutka kada budete zadovoljni svojim umjetničkim djelom, možete se slikati sa osobom koju ste odabrali i podijeliti sliku na Facebook-u s prijateljima i obitelji
Koji je vaš hip hop stil? Ako se još uvijek niste odlučili, preuzmite igricu i igrajte igre oblacenja po cijeli dan. Igrice za djevojčice i dječake inače su jako zabavne, ali igra Igre Oblačenja: Hip Hop Stil još je bolja od toga jer pored zabave učite o raznim stilovima hip hop-a. Iako igrica spada u igre za djecu, čak je i odrasli mogu igrati.
Igre oblacenja za djecu utječu na razvoj kreativnosti kod naših najmlađih, zato odjeću u ruke i bacite se na oblačenje svojih likova tako da liče na najpoznatije zvijezde hip hop-a. Zabavne igre i najbolje igre spojile su se u jednu, zato preuzmite super zabavnu igru Igre Oblačenja: Hip Hop Stil i osjetite kako vas obuzima ritam hip hop-a!
Ova besplatna igra je intelektualno vlasništvo PeakselGames-a – copyright 2014. godine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s