Beat the Dictators

Vrijeme je za osvetu! POSTANI BOSS I IGRAJ BEAT THE DICTATORS! Pretuci ih. Muči ih! Ubij ih! Ne možete ni zamisliti koliko je opuštajuće igrati ovakve kul, lude i zabavne igrice.

1024x500-1a

GP-hr

SUPER LUDE IGRICE PUCANJA ZA ODRASLE:
Postani boss i muči velike diktatore dok ne počnu moliti za tvoju milost. Tvoj prvi dojam će biti da je ovo samo još jedna nova besplatna igrica sa pucanjem, ali nakon što ubiješ diktatora ili dva, shvatit ćeš da je ovo super luda igrica za opuštanje i redukciju stresa i negativne energije. Znajući da je ubijanje njihov način zabave, moći ćeš da ih ubijaš iznova i iznova koristeći desetine različitih oružja, počevši od kuhinjskog noža, luka i strijele i mitraljeza dok ne prikupiš dovoljno dijamanata i novčića kako bi KUPIO TENK I UBIO IH LIKE A BOSS!
Prođi kroz tutorial Beat the Dictators – Lude Igrice za Odrasle i otkrij razne načine da zaradiš dijamante i novčiće, kao i kako da mučiš Hitlera, Osama bin Ladena, Staljina, Gaddafija i ostale zločince koji su ubili milijune nevinih ljudi.
Otkrij zabavne, nove, lude igrice! Preuzmi Beat the Dictators – Lude Igrice za Odrasle besplatno!

KARAKTERISTIKE BEAT THE DICTATORS – LUDE IGRICE ZA ODRASLE:
– 11 (ne)slavnih diktatora
– 5 zanimljivih svjetova – Aspen, rivijera, Kineski zid, Parizu i Celebwood
– Bezbroj razina
– Razne izazovne misije
– Veliki skup kul oružja
– Zanatski dućan gde se kupuje novo izrađeno oružje
– Obilje upgrade-ova kako bi poboljšali svoje super ludo iskustvo

Ubij diktatore, muči ih, kompletiraj zabavne misije kako bi prešao na sljedeću razinu i unapredio svoje besplatno iskustvo sa ovom novom super zabavnom igricom.
Dok igrate ovu novu, super ludu igricu za mobitel i tablet, postat ćete pravi osvetnik! Što nasilniji budete prema diktatorima, to više novčića i dijamanata ćete zaraditi! Koristite svoje blago za otključavanje novih kul diktatora, novih svjetova ili kupnju novog super oružje da unapredite igranje ove kul nove igrice pucanja.
Oslobodi se negativne energije u ovoj zabavnoj igri za odrasle. Zabavi se u svoje slobodno vrijeme, prebij diktatora like a boss, osjeti moć u svojim rukama i otkrij nove nevjerojatne osobine ove igrice kako napreduješ kroz razine. Ova opuštajuća besplatna super luda igrica krije mnogo zanimljivih stvari. Uživaj!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s