Panda koji Priča

Panda koji Priča

Panda koji Priča

Potreban ti je virtualni ljubimac? Nemoj više tražiti jer je panda koji govori stigao u grad. Ova beba panda po imenu MO stavlja igrice sa zivotinjama kao i igrice za djecu u jednu potpuno novu priču. Preuzmi aplikaciju Panda koji Priča što prije i igraj lude igrice!

Papagaj koji govori, mačka ili pas koji priča jako su zabavni, ali panda koji govori nešto je sasvim drugačije. Ovaj virtualni ljubimac nasmejaće te do suza i zabaviti svojim blesavim ponašanjem i super karakteristikama. Uz pandu koji govori, igre oblacenja postaju još zabavnije jer ne samo da sada možeš mijenjati odjeću, krzno i ostale đinđuve, već možeš mijenjati i namještaj i razne uređaje kako bi sve bilo u skladu sa pandom. Zar to nije sjajno?! Ali, to nije sve! Beba panda će ti tražiti da je kupaš, oblačiš, hraniš i brinuti o njoj kako bi uskoro postala naočit momak. Igrice sa zivotinjama postale su jako popularne kao igrice za djevojcice i djecake, a ova zabavna igrica je još jedan super dodatak odličnoj ekipi.

KARAKTERISTIKE APLIKACIJE Panda koji Priča:

– Razgovaraj s MO-om i on će ponoviti sve što kažeš smiješnim glasom
– IGRAJ igre oblacenja i obuci MO-a tako da izgleda moderno
– MENJAJ namještaj i uređaje tako da se uklapaju u MO-ov kostim
– Daj ime svojoj pandi ako ti se MO ne sviđa
– Hrani i čuvaj MO-a kako se ne bi razbolio
– Gledaj kako MO vježba, svira klavir ili pleše
– Prati kako MO raste iz bebe u odraslu pandu
– Igraj mini igrice
– SAČUVAJ PANDE – doniraj novac za pande pri svakoj kupnji u igrici

NAPOMENA: Možeš igrati igru i sakupljati bodove za prelazak iz jedne razine u drugi. Nakon određenog broja razine, možeš dobiti poklone i pomoć pri daljnjem igranju. Također, sve sobe imaju energetske razine koji se pune igranjem sa pandom. Ako vodiš pandu na vježbanje, energija soba se brže povećava.

MO brine o svom zdravlju i voli da vježba i pere zube. Beba panda zna i kung fu pa ga možeš gledati kako vježba. Zivotinje koje govore poput mačke koja govori, psa ili papagaja koji ponavlja dobra su zabava za mališane, ali ih i uče kako da se brinu o drugom živom biću. Stoga, igre sa zivotinjama nisu samo zabavne, već iu neku ruku, edukativne.

Ako preuzmieš aplikaciju Panda koji Priča, dobićeš smiješnog pandu koji govori i koji će te nasmijati do suza, ai uživaćeš igrajući lude igrice. Sa MO-om, igre sa zivotinjama postale su mnogo zanimljivije igrice za djevojcice i djecake.

MINI IGRE

LETEĆI MO

Tjeraj pandu trčati kako bi sakupio što više hrane, ali vodi računa da ne pogineš. Neka panda letjeti kao ptica, ali čuvaj se prepreka na putu.

SKOK PANDE

Pomozi MO-u da skače što više i bolje, ali pazi da ne propadne jer se tada igrica završava.

IKS-OKS

Spoji tri ista znaka u redu ili stupcu kako bi pobijedio protivnika.

KRALJ MAJMUNA

Hrani majmune bananama i testiraj reflekse.

ZMIJICA

Igraj ovu retro igru i testiraj koliko dugo možeš opstati dok ne pojedeš svoj rep.

Igre pande mogu biti jako zabavne, naročito ako ih igraš sa ovako divnim pandom. Ako voliš igre sa zivotinjama, MO te čeka! Virtualni ljubimci odlične su igre za djevojcice i djecake jer ih uče odgovornosti, ai zabavne su. Preuzmi aplikaciju Panda koji Priča i uživaj igraući se sa svojim virtualnim pandom!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s