Bojanka Mačke

1024x500


Get it on Google Play

Dajte svom malom ljbitelju mačaka nešto da se zabavlja: preuzmite aplikaciju Bojanka Mačke i gledajte kako Vaše dijete stvara slatka mala remek-djela kroz igre bojanja. Vaše čedo će Vam biti zahvalno.
Ne postoji ništa dragocjenije za roditelja nego dijete koga zanimaju zabavne i obrazovne stvari. Bojanke za djecu su uvijek bile odličan način da se probudi kreativnost kod djece i da ih dovoljno dugo zabavi. Radost bojanja cijele stranice, praćenje linije i oživljavanje jednostavnih crteža su stvarni uspjesi za djecu. Neka vaše dijete postane sitna inačica Van Goga ili Monea. Preuzmite Bojanka Mačke i podržite maštu Vašeg djeteta.

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 26 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Mačka je omiljena životinja mnogima. Mi smo prikupili i napravili različite crteže mačaka za bojanke, koje će Vaše dijete uživati bojiti. Vreme provedeno igrajući igre bojanja i tražeći pravu nijansu za male mace će biti pravo uživanje. I dok su djeca zauzeta bojeći svoje bojanke, Vi ćete dobiti trenutak za sebe. Bojanka će zabavljati djecu dovoljno dugo, tako da će čak i na Vas imati smirujući učinak. Igre bojanja nikada nisu imale toliko prednosti! Preuzmite i instalirajte aplikaciju Bojanka Mačke i uživajte u šarenoj šutnji!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s