Bojanke za Uskrs

FEATURED-1024x500


Get it on Google Play

Zar ne bi bilo lijepo ako bi se pisanice mogle ukrašavati kad god poželite? Uz Bojanke za Uskrs, bojanke za djecu će biti uvijek na raspolaganju! Preuzmite aplikaciju i uživajte, bojeći uskršnje bojanke sa uskršnjim zečićima i jajima.

Bojanje pisanica je vjerojatno najzanimljiviji dio godine, kada cijela obitelj sudjeluje. Neka ove slike za Uskrs posluže kao inspiracija kako ukrasiti jaja za Uskrs. Ako ste se bojali uništiti jaja, uzmite za početak bojanke za djecu i obojite neke slike za Uskrs. Brzo ćete povratiti samopouzdanje i obojit ćete najljepša uskrsnja jaja ikad! (Ne brinite, nećemo odati tajnu da je to bojanka za djecu.) Preuzmite Bojanke za Uskrs i zabavite se!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Ovo je najljepše doba godine! Čekajte, to je Božić. Onda je ovo doba definitivno najsretnije! Proljeće, dobra hrana, živopisne boje oko Vas i po Vama (budimo iskreni, većina nas se umaže i oboji kad ukrašavamo uskrsnja jaja). Uopće ne čudi što djeca ovaj praznik vole najviše. Pomozite im da izraze svoju kreativnost: dajte im bojanke za djecu, a kad oboje bojanke sa slatkim zečićima, dajte im farbati pisanice. Slike za Uskrs u ovim bojankama će učinit Vašu djecu sretnom i Vi ćete uživati zajedno s njima. Uživajte u Vašem omiljenom prazniku i učinite da traje što duže. Preuzmite Bojanke za Uskrs i zabavite se bojeći bojanke pisanice i uskršnje zečiće tokom cijele godine!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s