Bojanke Dinosaurusi

1024x500


Get it on Google Play

✓ Upoznajte čarobni svijet kreativnosti kroz Bojanke Dinosaurusi za djecu! ✓

Niste li ponosni kada se vaš mali umjetnik pojavi sa savršeno obojenim crtežom, svojim remek-djelom? Igrice bojanke za djecu kao što su dječje Bojanke Dinosaurusi su dizajnirane da razviju maštu dijeteta, kreativnost, strpljenje i smisao za miješanje boja. Učinite ono što znate da je dobro za vaše dijete – preuzmite ove bojanke sada!

EVO KAKO TO FUNKCIONIRA:

Svi klinci vole da boje i švrljaju, zar ne? Beznadežno škrabanje na praznom listu papira može biti zabavno neko vrijeme, ali kada imate prekrasne igrice bojanke za djecu dinosaurusi ispred vas, teško je ne usredotočiti se da to bude najljepše obojeni dinosaur na svijetu. Igrice bojanke za djecu poput Bojanke Dinosaurusi su dizajnirani da pomognu djeci da rade ono što sva djeca vole raditi – zabavljaju se dok boje. Smisao igrica bojanki za dječake i djevojčice leži u činjenici da sva djeca vole životinje i dat će sve od sebe da ih oboje u malo umjetničko remek-djelo. Igrica Bojanke Dinosaurusi može stvoriti puno više zadovoljstva nego obično bojanje praznog lista papira. Pomoću bojanki za djecu, kao svaki dobar roditelj, možete usmeriti svoje dijete na prvi korak prema uspješnoj akademskoj karijeri. Kliknite “Instaliraj” i krenite na dino safari s nama!

BOJANKE DINOSAURUSI – KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

ZAŠTO SU IGRICE BOJANKE ZA DJECU DOBRE I ZA RODITELJE:

✓ Nema “nenamernih” crteža na stolovima i zidovima
✓ Bojice nisu razbacane po cijeloj sobi + nema bojica koje djeci mogu postati hrana
✓ Nema užvrljanih lica, ruku i odjeće
✓ Jednostavno za ispravku – nema stresa ako djeca pogriješe pri bojenju
✓ Jednostavan je za korištenje tijekom vožnje do / iz škole i na dugim putovanjima
✓ Drže djecu okupiranu korisnim stvarima kada roditelji imaju posla

To je razlog zašto je Bojanke Dinosaurusi savršena igrica bojanke za djecu.

Igrica Bojanke Dinosaurusi je prekrasna kombinacija poboljšanja kreativnosti, zabave i razvijanja snažne osobnosti. Bojanke za djecu i igrice bojanke zivotinje su savršen način da se žvrljanje pretvori u kreativan, smislen proces razvijanja uma. Nemojte čekati da vam netko kaže da je dobro, porobajte sada!

Vjerujemo da je ovo odlična besplatana igrica bojanke za djecu. Još važnije, što vaši klinci misle? Preuzmite našu igricu bojanke dinosaurusi danas i ostavite komentar. To nam pomaže da poboljšamo naš rad!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

PRAVNA INFORMACIJA

Svi crteži i slike u aplikaciji su autorskog prava PeakselGames. Za sva pitanja i/ ili prijedloge, kontaktirajte nas na PeakselGames@gmx.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s