Leptir Bojanka

FEATURED-IMAGE


Get it on Google Play

Neka mašta tvog djeteta raširi svoja krila uz aplikaciju Leptir Bojanka.

Želiš li da tvoje djete iskusi bojenje bojanke kao nikada do sada? Preuzmi aplikaciju Leptir Bojanka i leptirova krila će postati slikarsko platno za tvog malog umjetnika.

Dobrodošli u šareni svijet aplikacije Leptir Bojanka! Ove igrice bojanke će poticati kreativnost tvog djeteta. Dakle, uhvati ovaj kreativni trenutak i budi ponosan kada dijete pretvori slike leptira iz ove zabavne aplikacije u mala remek-djela. Zaista je magično kada možeš vidjeti nečije emocije izražene bojama i prenešene na crtež za bojenje. Upoznaj bolje svoju djecu i uz prelijepe slike leptira iz ove aplikacije nauči ga raznim bojama. Nema više plakanja nad bojicama ili nereda nakon bojenja. Ova aplikacija je jednostavna za korištenje, a ti si samo nekoliko klikova daleko od toga. Vidjet ćeš, teško je odoljeti. Preuzmi aplikaciju Leptir Bojanka i isprobaj je sa svojim najmlađim članovima porodice, vidjet ćeš kako rasterećujuće djeluje!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Ove igre bojanja sadrže najljepše slike leptira. Dječija mašta je beskrajna i bojanke za djecu su prava stvar da mali umjetnici to pokažu. Preporučuje se za djecu i njihove roditelje, pa zašto ne bi i odrasli priuštili sebi ovakvo opuštajuće iskustvo bojenja? Zabavi se i neka leptirova krila izgledaju kao da će odletjeti svakog trenutka. Uz bogatu grafiku i alate jednostavne za korištenje, ova aplikacija ti omogućava da stvoriš jedinstvene prekrasne leptire.

Ove bojanke za djecu su pune neverovatnih slika leptira. Povedi dijete na ovo zanimljivo putovanje pravo u šareni svijet leptira. Preuzmi aplikaciju Leptir Bojanka, jer je osmijeh na licu tvog dijeteta neprocjenjiv!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

PRAVNA INFORMACIJA

Svi crteži i slike u aplikaciji su autorskog prava PeakselGames. Za sva pitanja i/ ili prijedloge, kontaktirajte nas na PeakselGames@gmx.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s