Asocijacije – Igra Reči

Asocijacije


Get it on Google Play

Dame i gospodo, predstavljamo vam igru – Asocijacije, koja je najbolja igra za razmisljanje koju nećete moći da prestanete da igrate!
Stručnjaci kažu da misaone igre imaju iste pozitivne učinke na proizvodnju moždanih ćelija kao i čitanje knjige ili vožnja bicikla. Kada mozak uči npr. kroz video igre, stvaraju se na tisuće novih ćelija. Kao rezultat toga, igrači kontinuirano poboljšavaju performanse mozga.

VJEŽBA I ZABAVA

Jeste li se ikada zapitali kako razviti mozak i zabavite se u isto vrijeme? Odgovor je Asocijacije – izazovna igra za mozak koja će vas naterati da mislite! Jeste li spremni za izazov? Idemo! Učite i igrajte se u isto vrijeme! Mozgalice, igre asocijacije i igre za razmisljanje su izvrsne za funkcionisanje mozga i poboljšanje vokabulara. Preuzmite sada besplatno igrice asocijacije i jamčimo da ćete se ludo zabaviti!

Započnite beskrajno zabavno putovanje u svet reči uz ovu zaraznu igru Asocijacije! Ova zanimljiva igra riječi, se sastoji od 4 kolona sa po 4 riječi, a vaš posao je otkriti skrivene konačne odgovore pomoću slagalica asocijacije povezane sa konačnim odgovorom. Pravila su jednostavna. Pogodi riječ i pokaži svima šta znaš!

KARAKTERISTIKE

★ PRIDRUŽITE se avanturi beskrajne igre riječi i riješi više od 200 asocijacija stvorenih samo za vas.
★ POGODITE riječ pre nego što istekne vrijeme!
★ IZAZOVITE prijatelja i uživajte!
★ BUDITE U FORMI, ako brinete za vaše tijelo, zašto ne bi i za um?
★ POBOLJŠAJTE kognitivne sposobnosti uz igre asocijacije!
★ UŽIVAJTE u odličnom dizajnu i glazbi.

IGRE ASOCIJACIJE ZA ODRASLE

Jeste li spremni da testirate svoje vještine? Igra Asocijacije će vam pružiti izazov kao nikad prije! Uđite u svijet riječi i uživajte dok igrate logicke igrice! Pridružite se zabavi sada i vaš mozak će biti aktivan uz ove zabavne igrice za razmisljanje. Kada je u pitanju asocijacije igra, možete se natjecati sa svojim prijateljima i ludo se zabavljati.Učite i igrajte edukativne igrice! Igre u dvoje su vrlo zabavne i zarazne, i nećete moći prestati da igrate ove igrice za razmisljanje! Poboljšajte pravopis i rječnik i zabavite se u isto vrijeme dok igrate logicke igrice.

ZABAVA KOJA NIKADA NE PRESTAJE

Igru Asocijacije je jednostavno naučiti, ali je teško prestati igrati. Nećete moći da se zaustavite. Igraćete satima igre asocijacije i neće vam dosaditi. Ova igra pruža fantastične vježbe za mozak i odličan je način za poboljšanje performansi mozga. Trenirajte mozak uz igre asocijacije, pogodite konačnu riječ i pokažite svima koliko zante. Igrajte se s riječima! Ovo je savršena igra asocijacija za one koji vole više izazova i kreativno razmišljanje. Igre za odrasle su savršene igre u dvoje!

Igre asocijacije te čekaju! Ove zarazne igre za razmisljanje su izazov i za one najbolje. Volećete ovu igricu. Ona je jedinstvena, misaona i edukativna igrica! Preuzmite Asocijacije i neka putovanje kroz svet riječi počne! Zabavite se!

Ova besplatna igra je intelektualno vlasništvo PeakselGames-a – autorska prava 2016.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s