Bojanke Psi

1024x500


Get it on Google Play

Probudite umjetnika u Vašem dijetetu. Preuzmite aplikaciju Bojanke Psi i zadivite svoje malo čedo. Crno-bijele slike pasa su nešto u čemu će Vaše dijete zasigurno uživati dok ih boji.
Obično postoje dvije vrste djece: ljubitelji mačaka i ljubitelji pasa. Ako Vaši mališani pripadaju drugoj skupini, našli ste si način da ih iznenadite! Bojanke Psi je aplikacija za djecu u kojoj razne slike pasa čekaju da budu obojene! Slatki crno-bijeli crteži će izazvati maštu i kreativnost svakog djeteta koje je spremno provesti neko vrijeme bojeći. Zašto čekati? Preuzmite ove bojanke za djecu i zainteresujte Vaše dijete lijepim slikama pasa i živahnim bojama!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojanje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Psi su najdivniji kućni ljubimci i to je razlog zašto ih djeca toliko vole. Ove slike pasa su tako vesele i sretne, da se psići čak ni zbog bojanja izvan linije neće mršiti. Izaberite svog favorita: pudle, labradori, njemački ovčari I još mnogo slatkih kuca stoje u redu da se pretvore u umjetnost kroz bojanke za djecu. Vaše će dijete uživati u pronalaženju pravih nijansi za slike pasa, a vi ćete uživati u tišini i u prilici da se hvalite malim Pikasom kog imate kod kuće. Preuzmite Bojanke Psi i zajedno sa svojim djetetom uđite u svijet prekrasnih linija i živahnih boja!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s