Bojanke Princeze

FEATURED-IMAGE-1024x500


Get it on Google Play

Jeste li u potrazi za novim hobijem za Vašu djevojčicu? Dajte joj Bojanke Princeze! Ona će obožavati igrati igrice bojanke za djecu i pronalaziti prave nijanse za raskošne slike princeza!
Ove lijepe slike za bojanje čekaju Vašu djevojčicu da započne bojati princeze! Neka stvori vlastitu bajku s likovima iz ove bojanke. Podstaknite je izraziti kreativnost kroz igre bojanke za djevojčice. Preuzmite Bojanke Princeze i pridružite se svojoj djeci na putu do bala gdje princeze upoznaju svoje lijepe prinčeve!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 26 slika za bojanje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Nema boljih igara za Vaše dijete od onih koje su i zabavne i korisne. Takve su igre bojanke za djevojčice. Dok se Vaša djeca zabavljaju bojeći bojanke princeze, oni će također razvijati brojne vještine. I budimo iskreni. Tko ne bi htio za njihovo dijete postati osoba s višestrukim talentima? Kada je riječ o slikarstvu, ovdje bi trebalo početi. Dajte im slike za bojanje i gledajte što će napraviti od tih preslatkih slika princeza. Ako Vaša djeca doista uživaju bojeći bojanke, nemojte ih zaustavljati. Dok su oni zauzeti istraživanjem granica svoje mašte, Vi ćete uživati u tišini i redu u kući, a ima dana kad je to neprocjenjivo. Skinite Bojanke Princeze i neka Vaše dijete uživa bojeći slike princeza!

PREDNOSTI BOJANKI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Leave a comment