Pas koji Govori-Igre za Djecu

Pas koji Govori-Igre za Djecu

Pas koji Govori-Igre za Djecu

Ako vaša djeca vole igrice sa psima, vrijeme je da usvojite virtualnog ljubimca i provjerite jesu li spremna za pravog psa! Igrice sa zivotinjama, kao što je igra Pas koji Govori-Igre za Djecu testirat strpljenje vaše djece i pokazati vam jesu li spremni za novo štene. Preuzmite igricu i uživajte igrajući se s Lunom!USVOJI LUNU, TVOG NOVOG OMILJENOG LJUBIMCA

Prednost virtualnih ljubimaca je to što nema nereda i buke. Nakon preuzimanja igricu Pas koji Govori-Igre za Djecu, Luna, slatko štene, čekaće vas igrati zabavne igre sa psima. Igrice sa zivotinjama za djecu kao što su životinje koje pricaju, jako su zabavne mališanima, ali im ni roditelji često ne mogu odoljeti. Igrice sa psima su zabavne, pa zašto se ne biste oprobali u igri s ovim ljupkim psićem? Usvoji ovo štene koje govori i ona će ubrzo postati omiljeni ljubimac čitave obitelji!

ISTRAŽI SVE OPCIJE

Hej, klinci i klinceze, Luna vam dozvoljava da je presvlačite sve dok ne nađete odgovarajuću kombinaciju koja vam se najviše sviđa. I ne samo to! Možete mijenjati u njenoj kući što god zaželite! Luna je jedno slatko štene koje jedva čeka da igra zabavne igre za djecu, a vi joj možete praviti društvo i gledati je kako raste i postaje prelijep pas koji govori.

PAS KOJI GOVORI-IGRE ZA DJECU – KARAKTERISTIKE

🐾 PRIČAJ s Lunom i ona će ponoviti sve što kažeš smiješnim glasom
🐾 Dodirni ofinger ako želiš igrati igrice oblacenja
🐾 Klikni na ogledalo da našminkaš Lunu
🐾 DAJ Luni magične koskice vidjeti što će se dogoditi
🐾 Dodirni lavabo oprati Luni zube
🐾 IGRAJ mini igre sa Lunom
🐾 Dodirni gumb sa foteljom promijeniti namještaj
🐾 Gledaj kako Luna postaje prelijep pas koji govori
🐾 Sakupljaj novčiće za razne pomoći tijekom igre

ČUVAJ SVOG LJUBIMCA

Kada usvojite Lunu, ona će biti samo jedno malo štene kome će biti potrebna njega. Baš kao i Charlie, pas koji govori, ili macka koja govori, Luna će vremenom porasti u prelijepog psa. Osim njege, možete igrati i mini igre sa Lunom i postaviti osobne rekorde. Međutim, pazite da se Luna ne umori previše i pobrinite se da spava kako bi bila orna da i dalje igra zabavne igre za djecu.

Igrice sa zivotinjama za djevojčice i dječake kao i životinje koje govore jako su zabavne, a nema ništa ljepše od zvuka dječjeg osmijeha. Luna, pas koji govori, stavit će vašem djetetu osmijeh na lice dok ih istovremeno uči o tome kako brinu o nekom živom biću. Vašoj djeci ovo će biti dobra praksa ako žele dobiti pravog psa. Preuzmite igricu Pas koji Govori-Igre za Djecu i uživajte igrajući igrice sa psima bez obzira na to koliko imate godina!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s