Vila Bojanka

FEATURED-IMAGE-1024x500-1


Get it on Google Play

Sjećate li se vremena kada ste vjerovali u magiju lijepe vile? Podarite taj prekrasan osjećaj i svojoj djeci s aplikacijom Vila Bojanka i slatkim crtežima vila.
Neka se snovi vaše djece obistine kad započnu ovo putovanje u zemlju vila. Također, pronađite dijete u sebi i pridružite se svom dijetetu u igranju ove zabavne bojanka igrice. Bez obzira na to koju vilu vaša dijeca najviše vole, zajedno ćete uživati u bojanju bojanke, a crtezi vila će vam omogućiti stvaranje neke nove, samo vaše vile. Ili se možete opustiti u miru i tišini, dok dijete bezbrižno boji ove bojanke. Neka vam fantazija raširi krila i neka se čudo dogodi! Ove bojanke za djevojčice će potaknuti tvoju malu princezu da se igra s bojama. Preuzmi Vila Bojanka aplikaciju prepunu lijepih slika vila i tvoja kćer će je obožavati!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 26 slika za bojanje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Koliko puta ste poželjeli da imate čarobni štapić i učinite da se želje vaših voljenih ostvare? Sa Vila Bojanka aplikacijom maleni prstići vaše dijece će postati čarobni štapić i boje će dati dušu vilama u tim listovima za bojanje. Dakle, ako tražite bojanke za djecu, došli ste na pravo mjesto. Neće biti više remek djela na zidovima, samo na zaslonu vašeg telefona i tableta! Prerušite svoje kćeri u vilinski kostim i sjedite i bojite s njima. Pospite vilinsku prašinu na slike vila u ovoj virtualnoj zemlji vila. Učinite da vaša djeca vjeruju u čuda i čuda će se dogoditi! Dajte im ove lijepe bojanke za djecu kao dar i neka igraju bojanka igrice i nauče različite boje. Dakle, ne oklijevajte, preuzmite Vila Bojanka aplikaciju. Neka vas ove bojanke za djevojčice vrate natrag u djetinjstvo i neka djeca vjeruju da mogu napraviti sve što zamislite!

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s