Konj Bojanka

Konj Bojanka


Konj Bojanka

Hej ljubitelji konja, izazovite dječju maštu uz prekrasne bojanke zivotinje i aplikaciju Konj Bojanka. Preuzmite odmah i i neka vam crtezi konja za bojanje ulepšaju dan.

Čuješ li galopiranje konja? Konj Bojanka stiže! Isprobaj ove lijepe bojanke zivotinje i tvoja djeca će biti oduševljena. Ne možemo tako često djecu voditi na farmu, ali im možemo priuštiti ovo prekrasno slikarsko iskustvo uz slike konja za bojanje. Na taj način, oni mogu vidjeti kako izgleda život na farmi bez odlaska tamo. Nauči svoju djecu zanimljivostima o konjima i njihovoj snazi kroz bojanke za djecu i slike konja za bojanje. Daj im samopouzdanje i potakni ih da stave sve dugine boje na slike konja i udahnu život ovim plemenitim životinjama. Iznenadit ćeš se koliko mališani mogu biti kreativni kad se ispred njih nadju crtezi konja.

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slike za bojanje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Da li želiš potaknuti kreativnost svog djeteta i pomoći mu da razvija svoje kognitivne sposobnosti? Igranje igrice bojanke ove virtualne bojanke za djecu i bojanje krasnih slika konja za bojanje je pozitivna aktivnost koja se uklapa u dlan tvoje ruke. Ne ustručavaj se već preuzmi aplikaciju Konj Bojanka, jer tko zna, tvoje dijete može biti rođen umjetnik! Prikaži umjetnički talent svog djeteta kroz ove lijepe bojanke za djecu. Zatim možeš ponosno podijeliti obojene slike konja na društvenim mrežama i uživati u lajkovima.

Vjeruješ li da potkovica donosi sreću? Većina od nas da, no pravi izvor sreće je osmijeh i radost tvoje djece. Ove životinjske igrice bojanke su za sve uzraste, zato lepo sijedi kraj svog najdražeg člana obitelji i provedi kvalitetno i lijepo vreme. Budi dobar roditelj i iskoristi ovaj kreativan način da razviješ maštu svoje dijece. Preuzmi aplikaciju Konj Bojanka, pripremi prste i uđi u svijet šarenih slika konja za bojanje.

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

PRAVNA INFORMACIJA

Svi crteži i slike u aplikaciji su autorskog prava PeakselGames. Za sva pitanja i/ ili prijedloge, kontaktirajte nas na PeakselGames@gmx.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s