Puzzle Igre

1024x500


Get it on Google Play

DOSADILO TI JE DA GUBIŠ DIJELOVE SLAGALICE? Preuzmi naše nove Puzzle Igre i zauvek zaboravi na izgubljene delove! Imaj sve puzzle igre u svom mobitelu uz najnovije slagalica igrice za Android!
Preuzmi Puzzle Igre i počni da slažes puzzle! Uz puzzle igrice SAV UMOR ĆE NESTATI A TVOJA ENERGIJA ĆE BITI POTPUNO OBNOVLJENA. Provjeri koje druge opcije najnovije slagalica igrice nude …

KARAKTERISTIKE APLIKACIJE PUZZLE IGRE:

★ Više od 100 fotografija unutar igrice puzzle
★ Različit broj djelova slagalice od jednostavnih do najsloženijih nivoa
★ Broj dijelova slagalice je dostupan za sve veličine uređaja
★ Klasičan ili moderan oblik slagalica
★ Pomoć za rješavanje puzzle igre
★ Prijegled slike olakšava rješavanje puzzle igre. Isključite ovu opciju za veći izazov
★ Postavite rešene puzzle igrice kao pozadinu telefona
★ Podjelite slagalica na social networks-u

Ove logičke igrice su korisne za mentalni razvoj. Ne samo da jigsaw puzzle spadaju u kategoriju edukativne igre koje poboljšavaju koncentraciju, već razvijaju i mogućnost spoznaje, vježbaju kreativnost i maštu. Vi i vaša djeca ćete vježbati vizualizaciju kroz edukativne igrice i igre mozga i poboljšati kognitivne sposobnosti. Gledanje u igrice slagalice i traženje odgovarajućih djelova, poboljšaće vam logiku, jer jigsaw puzzle su mozgalice za decu, logicke igre i edukativne igre.

Puzzle Igre su posebne jer su:

LOGICKE IGRE
Jedna od karakteristika logicke igrice je da su one mozgalica. Dok treniraš svoj mozak i um kroz logicke igrice mozgalice, također će poboljšati svoju logiku uz logicke igre i nikad neče dozvoliti moždanim ćelijama da ostare! Isprobaj i sama! Pripremi se da zabavu uz puzzle igrice učiniš svojom rutinom i uživaj u besplatnom, kvalitetnom vremenu!

IGRICE MOZGALICE
Kako stručnjaci naglašavaju, logicke igrice, a posebno treniranje mozga u velikoj meri aktiviraju naše moždane ćelije i imaju značajnu ulogu u njihovom razmnožavanju. Što više igraš igre za mozak , to više one imaju dejstvo snažnih mozgalica. Toliko je jednostavno!

MISAONE IGRE
Odaberi misaone igrice umesto da gubiš svoje dragoceno vrijeme! igre puzzle objećavaju pravu zabavu. Požuri i udobno se smjesti u svoju omiljenu fotelju pa počni da igraš ove fantastične puzzle igrice! Postani fan naših slagalica i igrice inteligencije na dnevnoj osnovi i tvoji prijatelji će uskoro primetiti da si postao pravi mislilac.

EDUKATIVNE IGRICE
Neko možda misli da se “obrazovni” aspekt unutar edukativne igre odnosi samo na djecu, ali prava istina je da su igre puzzle takodjer i fenomenalne slagalica igrice. Ko zna? Možeš naučiti nešto potpuno novo ili otkriti nešto neočekivano o sebi dok igraš edukativne igre.
edukativne igre

Ne propusti magične jigsaw puzzle i sve mogućnosti koje pružaju! Počni mozganje i odmah kreni u akciju!
★★★★★ Ako ti se sviđaju naše Puzzle Igre, molimo te da je ocjeniš s pet zvezdica. Ako imaš bilo kakve povratne informacije i predloge o tome kako bismo dalje mogli poboljšati dizajn i interakciju naše igre, molimo ne ustručavaj se nas kontaktirati ★★★★★

Licenca

Fotografije u aplikaciji su licencirane pod Creative Commons licencom. Podaci o svakoj slici se nalaze unutar aplikacije. Ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na anamarijadev@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s