Bojanke Igrice Proljeće

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Bojanke Igrice Proljeće je bojanka za djecu s prekrasnom zbirkom cvijeća za bojanje, leptira za bojanje i još slika prirode za djecu.
Zar nije krasno kad djeca koriste živopisne, svijetle boje kako bi obojila proljećne bojanke? Sva kreativnost, mašta i osjećaj sreće i ispunjenosti izraženi na jednoj slici za bojanje za djecu. Bojanke za djecu, kao što su Bojanke Igrice Proljeće pomažu da kreativnost i umjetničke vještine vaše djece cvjetaju poput cvijeća. Nemoj čekati, klikni na”Instaliraj” i uvjeri se sam/a.

BOJANKE IGRICE PROLJEĆE – KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 22 slike za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

✐ BOJANKE IGRICE PROLJEĆE – IGRICE BOJANKE ZA DJECU ✐

Kad im date kjigu sa bojankama za djecu, djeca često misle da je to nametanje obavjeza ili da je zadaća. Međutim, bojanke igre na zaslonu vašeg mobilnog uređaja su potpuno druga priča. Bojanke Igre za djecu su upravo to – igre … a djeca uživaju igrajući ih. Dakle, Bojanke Igrice Proljeće je zapravo knjiga sa proljećnim bojankama pretvorena u igricu bojanke za djecu s puno cvijeća za bojanje, leptira za bojanje i slika prirode za djecu.

Ako voziš, radiš, kuhaš, obavljaš svakodnevne poslove ili ti samo treba neko vrijeme da se opustiš, tvoje dijete treba imati nešto zabavno i korisno za raditi. Preuzmi Bojanke Igrice Proljeće i ispuni svoj dom s prekrasnim bojama danas!

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s