Puzzle Igre za Android™

1024x500


Get it on Google Play

Potrebne su ti slagalica igrice? Započni Puzzle Igrice за Android™! POSTAVI SEBI IZAZOV ILI ORGANIZIRAJ NATJECANJE SA PRIJATELJIMA UNUTAR igrice puzzle i pokaži im šta znaš! Započni rješavanje puzzle igre uz puzzle igrice i podjeli svoje iskustvo! Što čekaš? Nudimo ti stube do slagalica!
Ove zarazne Puzzle Igrice за Android™ testiraju tvoje sposobnosti! VJEŽBAJ FOKUS, KONCENTRACIJU I SPOSOBNOST RJEŠAVANJA PROBLEMA UZ IGRICE SLAGALICE! Požuri i pokaži šta znaš uz slagalica igrice! Iskoristi svoje slobodno vreme između škole i domaćih zadataka i koristi svoj mobitel za puzzle igrice! Beskrajna zabava i različiti nivoi, od lakših do težih igre puzle , čekaju tebe i tvoje drugare!

KARAKTERISTIKE APLIKACIJE PUZZLE IGRE ZA ANDROID™:

➤ Više od 100 fotografija unutar igrice puzzle
➤ Različit broj djelova slagalice od jednostavnih do najsloženijih nivoa
➤ Broj dijelova slagalice je dostupan za sve veličine uređaja
➤ Klasičan ili moderan oblik puzle
➤ Pomoć za rješavanje puzle
➤ Prijegled slike olakšava rješavanje puzle. Isključite ovu opciju za veći izazov
➤ Postavite rešene puzzle kao pozadinu telefona
➤ Podjelite puzle na social networks-u

Zaboravi na dosadu uz slagalica igrice! Podesi nivo razine i s lakoćom igraj igrice slagalice, dok istovremeno treniraš mozak i moždane vijuge. Igraj igrice puzzle sa manje djelova slagalice puzzle igre kada želiš da se opustiš i zabaviš ili postaviš sebi izazov sa preko 100 komada kada imaš više energije! OSJEĆAJ SE KAO GENIJE KADA ZAVRŠIŠ TEŠKE igre mozgalice! Na kraju, preuzmi gotove puzzle igrice i postavi ih kao svoje pozadine!

VIRTUALNE PUZZLE IGRICE SLAGALICE – VIŠE ZABAVE, A MANJE HAOSA

Ako mrziš puzzle igre i prikupljanje djelova slagalice na kraju igre, igrice puzzle su upravo ono što ti treba! Sa pozadinama poput pravih drvenih, ove puzzle igrice slagalice podsećaju na prave jigsaw puzle. A uopće nema nereda! Osim toga, dobijaš fenomenalne igre mozgalice! Što ti još treba osim igre puzle ?

PUZZLE IGRE ЗА ANDROID™ TRENIRAJU MOZAK!

Započni vežbanje moždanih vijuga odmah! Ove puzzle i igre mozgalice su stvorene za opuštanje, zabavu i razvijanje mentalnih sposobnosti. Zasnovane na principima kognitivne psihologije, igre mozgalice poboljšavaju logiku, mentalnu sposobnost i koncentraciju. Ove slagalice za djecu su puzle koje su napravljenje u obrazovne svrhe. Koliko god vam je godina, igrice slagalice poboljšavaju mogućnost spoznaje i vizualizaciju, kreativnost, maštu i memoriju. Edukativne igre ove vrste su puzzle igre za djecu i odrasle. Potvrdite našu teoriju u praksi – igrajte edukativne igrice mozgalice i počnite pravo treniranje mozga! Logicke igrice čekaju na vas! Magične igrice slagalice imaju predivnu grafiku, klasičan i moderan način igre.

NAPOMENA: Jednostavne igre puzle i slagalice za djecu razvijaju dosta vještina kod djece, počev od kognitivne sposobnosti, pamćenja, koncentracije i logike. Prema tome, igrice slagalice su pogodno za djecu svih školskih uzrasta. Čak i odrasli ne mogu odoljeti kad su u pitanju puzzle za djecu.

★★★★★ Ako ti se sviđaju naše Puzzle Igre za Android™, molimo te da je ocjeniš s pet zvezdica. Ako imaš bilo kakve povratne informacije i predloge o tome kako bismo dalje mogli poboljšati dizajn i interakciju naše igre, molimo ne ustručavaj se da nas kontaktiraš ★★★★★

Licenca

Fotografije u aplikaciji su licencirane pod Creative Commons licencom. Podaci o svakoj slici se nalaze unutar aplikacije. Ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na anamarijadev@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s