Besplatne Igrice Puzzle

1024x500


Get it on Google Play

RijEŠAVAJ SVOJE OMILJENE IGRICE SLAGALICE GDE GOD DA SI! Puzzle Igre Besplatne pružaju nenadmašno iskustvo riješavanja slagalica za sve ljubitelje puzzle igrice. Požuri da preuzmeš & riješiš magične slagalice! Njihov jedinstven dizajn natjeraće sve one koji obožavaju puzzle igre da uživaju rešavajući ih! Nema plaćanja ili otključavanja igre slagalice za odrasle na svakom koraku, jer su SVE POTPUNO BESPLATNE!

♥♥♥KARAKTERISTIKE APLIKACIJE BESPLATNE IGRICE PUZZLE♥♥♥:

➤ Više od 100 fotografija unutar igrice puzzle
➤ Različit broj djelova slagalice od jednostavnih do najsloženijih nivoa slagalice
➤ Broj dijelova slagalice je dostupan za sve veličine uređaja
➤ Klasičan ili moderan oblik puzle
➤ Pomoć za rješavanje puzle
➤ Prijegled slike olakšava rješavanje puzle. Isključite ovu opciju za veći izazov
➤ Postavite rešene puzzle igre kao pozadinu telefona
➤ Podjelite slagalice na social network-u

Zaboravi na dosadu u svoje slobodno vreme uz ove kreativne. genijalne puzzle igrice.
Jesi li spreman za puzzle igre? Ne propuštaj igre slagalice za odrasle unutar novih jigsaw slagalica! PUZZLE IGRE BESPLATNE ĆE TI PRUŽITI SVE STO TI JE IKADA TREBALO UNUTAR JEDNE IGRICE SLAGALICE!

Zavali se u omiljenoj fotelji i počni da sklapaš igre slagalice za odrasle. Sa predivnom muzikom u pozadini, igre puzle prosto čine da svakodnevna tenzija i stres nestanu za minut. igre slagalice imaju efekat sedativa. Opusti se nakon dugog i napornog dana i razmrdaj prste jer se puzzle igrice besplatne neće riješiti same od sebe! Treniraj svoj mozak dok se istovremeno odmaraš uz puzzle igrice!

ŠTO NUDIMO UNUTAR BESPLATNE IGRICE PUZZLE

☑ Nekoliko drvenih pozadina koje podsjećaju na prave puzzle igrice
☑ Pošto preveliki broj djelova slagalice može isfrustrirati korisnike, napravili smo Puzzle Igre Besplatne sa taman onoliko djelova koliko je potrebno
☑ Više komada za tablete
☑ Izazovne besplatne slagalice sa šarama, umetničkim motivima, gradovima i još mnogo toga
☑ Dovoljno prostora za komade pri riješavanju slagalica igre , pregledan ekran u toku igre puzle i logički elementi interfejsa
☑ Manje izgubljenog vremena uz virtuelne slagalice
☑ Nema nereda kao sa pravim slagalicama
☑ Najbolje igrice za treniranje mozga

♥♥♥ Ove epic igrice slagalice pružaju fantastično korisničko iskustvo! Poznate kao igrice koje spadaju u igre za treniranje mozga, igrice slagalice poboljšavaju logiku, koncentraciju i mentalne sposobnosti. Unapredi svoje veštine opservacije i vizualizacije, kreativnost i pamćenje uz besplatne igre slagalice! Ova aplikacija vrhunskog kvaliteta je savršen izbor za ljubitelje slagalica.

♥♥♥ Iskusite prave jigsaw puzle unutar igrica slagalica stvorene za opustanje i obrazovne svrhe istovremeno. Obrazovne igre za decu i odrasle razvijaju kognitivne sposobnosti, pamćenje, koncentraciju i logiku kod djece, ali i odraslih. Ponosno objavljujemo da ove igrice slagalice spadaju u kategoriju obrazovnih igara i igrica za razvijanje inteligencije.

AKO TI SE SVIĐAJU NAŠE PUZZLE IGRICE BESPLATNE MOLIMO TE DA IH OCJENIŠ SA 5 ZVEZDICA ★★★★★. Ako imaš bilo kakve povratne informacije o tome kako da unapredimo dizajn i interakciju u igri, molimo te ne ustručavaj se da nas kontaktiraš.

Licenca

Fotografije u aplikaciji su licencirane pod Creative Commons licencom. Podaci o svakoj slici se nalaze unutar aplikacije. Ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na anamarijadev@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s