Puzzle Igre sa Životinjama

1024x500


Get it on Google Play

SJEĆATE LI SE RJEŠAVANJA PUZZLE IGRE SA ŽIVOTINJAMA KAD STE BILI MALI?Zar nije bilo zabavno? Ako ste još uvijek zagrejani za igre slagalica, isprobajte našu novu puzzle igrice i vratite lijepe uspomene na svoje djetinjstvo uz jedinstvene slagalica. Glavna razlika je u tome što su puzzle igrice evoluirale u virtualne puzle. Nema potrebe da puhate prašinu s omiljene kutije igre puzzle i pokupljate komade na kraju. UZ NAJNOVIJE PUZZLE IGRE, NEMA NEREDA I GUBLJENJA VREMENA NA ČIŠĆENJE! Zivotinje igrice podrazumevaju puzzle igre mačke, psi puzzle igre, puzzle igre konji.

KARAKTERISTIKE APLIKACIJE PUZZLE IGRE SA ŽIVOTINJAMA:

★ Više od 80 fotografija unutar igrice puzzle
★ Različit broj djelova slagalice od jednostavnih do najsloženijih nivoa
★ Klasičan ili moderan oblik puzle
★ Pomoć za rješavanje puzle
★ Prijegled slike olakšava rješavanje puzle. Isključite ovu opciju za veći izazov
★ Postavite rešene puzzle kao pozadinu telefona
★ Podjelite zivotinje igrice na Facebook-u

Probudite svoju kreativnost i svjesnost sklapajući Puzzle Igre sa Životinjama koje su zabavne i izazovne. Pokažite svoje vještine u ovoj zaraznoj igrici igrice zivotinje i vidite zašto su tako izuzetne..

ZAŠTO SU PUZZLE IGRE SA ŽIVOTINJAMA TAKO POSEBNE:
✓ Odlične zivotinje igrice za zabavu
✓ Obrazovne igre & mozgalice
✓ Slagalica za kreativno razmišljanje i rješavanje problema
✓ Oslobađaju od stresa
✓ Terapeutske za neke psihičke poremećaje
✓ Prikladne za cijelu obitelj ili prijatelje
✓ Ne samo pristupačne, već potpuno besplatno

LOGICKE IGRE
Kako milijuni ljudi uživa dok slaže slagalica, igre sa zivotinjama mogu biti od pomoći- Ova mentalna vježba spajanja dijelova unutar mozgalica je super za stimulaciju mozga kada su u pitanju boje, oblici i poboljšavanje pamćenja. Probajte slagalica igrice i sami i vidite koliko su logicke igrice mozgalice moćne.

IGRICE MOZGALICE
Pored pružanja vizuelnog ugođaja, igre za mozak također mogu podstaknuti vaš mozak na bolji rad i poboljšati mentalnu agilnost, što dokazuje da su prave slagalica igrice! Igre sa zivotinjama su dobre za vaše mentalno zdravlje i rad svaki dan igrice zivotinje pored funkcije treniranje mozga, već i povjećavaju koncentraciju sposobnosti i pamćenja!

MISAONE IGRE
Ovaj hobi je terapeutski, pristupačan, opuštajuć, obrazovnog je karaktera te osoba igranjem ovakvre igrice inteligencije dobija osjećaje postignuća. Misaone igrice su zabavan način da napunite mentalnu i fizičku energiju omogućujući povratak u stvarnost s osvježenom energijom.

AKO VAM SE SVIĐA NAŠA PUZZLE IGRE SA ŽIVOTINJAMA MOLIM OCIJENI S PET ZVJEZDICA ★★★★★. Ako imate bilo kakve povratne informacije i prijedloge o tome kako bismo dalje mogli poboljšati dizajn i interakciju našoj igri, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Licenca

Fotografije u Puzzle Igre sa Životinjama app su licencirani pod Creative Commons licencom. Svaka slika je zaslužan unutar aplikacije. Ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na anamarijadev@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s