Riba Bojanka

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Baci mamac, uhvati trenutak kreativnosti svog djeteta i zajedno bojite lijepe slike riba uz pomoć ove čudesne bojanke za djecu – Riba Bojanka!
Ima li nešto važnije od sreće tvog djeteta? Uz ove bojanke za djecu, bit će vam toliko zabavno zajedno dok igrate igrice bojanke i bojite slike riba. Možda bi svi na trenutak trebalo da zaboravimo na posao, obaveze i stres i sjetimo se kako je to biti malo nevino djete željno jedino igre i roditeljske pažnje. Zabavne igrice bojanke za djecu mogu ispuniti malo dječje srce radošću i zadovoljstvom. Jedino što vam treba su vaši prsti i čarolija može početi s jednim dodirom ekrana. Bojenje ove bojanke za djecu nije samo jednostavno farbanje riba. Riječ je o provedenom kvalitetnom vrijemenu sa svojim najdražima i stvaranje jake veze s njima. Stoga ne oklijevaj, preuzmi aplikaciju Riba Bojanka i napravi svoj vlastiti šareni akvarij s prekrasnim obojenim slikama riba. Uživaj u osmijehu na malom licu, tamo je tvojom zaslugom!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojanje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Tražiš nešto kako bi malo okupirao pažnju svog dijeteta? Igrice bojanke su prava zabava za djecu. Jer dok boje ribice, to može biti i zabavno i sredstvo obrazovanja u isto vrijeme. Djeca uče o raznim bojama kroz ove igrice bojanke i uz pomoć slika riba uče kakva stvorenja žive u podvodnom svijetu. Bez nereda i trčanja unaokolo, Riba Bojanka je idealna za širenje mašte tvog djeteta. Višestruke palete boja omogućuju da se crteži za bojenje pretvore u slatke slike riba i da ih ukrasiš dok ne budeš zadovoljan s ishodom. Postoje mnoge čudesne stvari pod morem koje čekaju da ih pokažeš svojoj djeci. Nemoj čekati dok tvoja djeca odrastu, preuzmi odmah aplikaciju Riba Bojanka, jer bi djetinjstvo trebalo biti uvek sretno i veselo!

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s