Magicne Igrice Puzzle

1024x500


Get it on Google Play

Šta radite kad vam je dosadno? Samo igrajte Magicne Igrice Puzzle i dosada magično nestaje! Magične jigsaw puzzle SU STVORENE ZA ZABAVU I magične slagalice! Vežbajte strpljenje, smirivanje, logiku i pamćenje dok provodite kvalitetno vreme samostalno ili sa svojim najboljim prijateljima. Jedan ili više sati koncentrisanja na neki zadatak ili hobi, kao što su puzzle igrice također će podići vaše logično razmišljanje i zaključivanje na viši nivo. Magična slagalica nudi od 4 delova slagalice (slagalice za decu) do više od 100 komada (slagalice za odrasle), pa čak i više puzzle igre za tablete. Preuzmite magične jigsaw puzzle i uživajte ​​u jednom od najinteresantnijih puzzle igrice!

★★★★★Karakteristike aplikacije Magicne Igrice Puzzle:★★★★★

✱ Više od 100 fotografija unutar igrice puzzle
✱ Različit broj djelova slagalice od jednostavnih do najsloženijih nivoa
★ Broj dijelova slagalice je dostupan za sve veličine uređaja
✱ Klasičan ili moderan oblik puzle
✱ Pomoć za uklapanje delova magična slagalica
✱ Prijegled slike olakšava rješavanje puzle. Isključite ovu opciju za veći izazov
✱ Postavite rešene puzzle kao pozadinu telefona
✱ Podjelite magične slagalice na social networks-u

Prekrasna grafika, popularan dizajn i zbirka divnih magične slagalice slika HD rezolucije, ujedinjeni unutar slagalica igre, pružaju sate i sate zabave! Istražite svijet besplatnih jigsaw slagalica i slika! Pobijedite dosadu uz najnovije puzzle igre i Igre za djecu koje su stvorene za zabavu.

★★★★★ Magicne Igrice Puzzle su posebne jer su:★★★★★

★★★★★LOGICKE IGRE★★★★★
– Ove treniranje mozga vežbaju koordinaciju oka i pokreta i poboljšavajui fine motoričke veštine i vreme reakcije
– Igrice mozgalice poput ovih povećavaju sposobnost da se usredsredite i koncentrišete
– Magične jigsaw puzzle predstavlja vizualnu percepciju i vizualno pamćenje trening

Kada radite na slaganju logicke igrice mozgalice i njihovom rešavanju javlja se mnogo korisnih prednosti. A jedne strane, igranje misaone igrice čini nas budnim, povećava koncentraciju, proširuje kreativnost. S druge strane, posmatranjem složene slike unutar magične jigsaw puzzle stalno nam pomaže da vežbamo vizualizaciju, što je opet dobra pomoć za bilo koju fizičku aktivnost koja dodatno povećava mentalnu aktivnost. Mozgalica takođe utiče na naše fizičko zdravlje smirivanjem disanja, smanjivanjem broja otkucaja srca i krvni pritisak..

★★★★★EDUKATIVNE IGRICE★★★★★

Ove treniranje mozga su ujedno zabavne igre za djecu, kao i obrazovne igre za djecu. Osim sposobnosti da poboljšaju svoje vještine rješavanja, slagalica igre takođe povjećavaju koncentraciju i poboljšavaju kreativnost. Mozgalice poboljšavaju vizuelnu i verbalnu memoriju, kao i sposobnost memoriranja.

Štaviše, slagalice su jedinstvene puzzle igre koje spriječavaju proces starenje mozga. Edukativne igre su ništa manje nego blago za cijelu obitelj. Uključite se u rješavanje Magicne Igrice Puzzle i napravite jedinstvene puzzle. Igre za mozak će postati tvoj najbolji popodnevni prijatelj. Igrajte besplatno puzzle igrice odmah!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s