Cvijeće Bojanka

Flower Coloring Pages


Get it on Google Play

Ako vaša djeca vole bojanje cvijeća, iznenadite ih ovom bojankom! Crteži cvijeća u aplikaciji Cvijeće Bojanka će zabaviti Vaše mališane. Preuzmite i uživajte igrajući igre bojanja za djecu!
Cvijeće može biti jako opuštajuće. Igre bojanja koje uključuju slike cvijeća je nešto što većina djevojčica (a i dječaka) uistinu voli. Crteži cvijeća, i to više od 20 njih, čekaju Vas i Vašu djecu da ih oživite bojama. Preuzmite aplikaciju Cvijeće Bojanka i napunite galeriju telefona malim remek-djelima koje su Vaša djeca napravila, igrajući igrice bojanke za djecu!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Razlog zašto djeca tako vole cvijeće je zato što ih možete naći u različitim bojama, oblicima i veličinama. Ako svojoj djeci pokažete novu vrstu cvijeća koju nisu vidjeli prije, vidjet ćete zadivljenost na tim sićušnim licima u tom trenutku. Djeca vole vesele boje i obožavaju nove stvari. Aplikacija Cvijeće Bojanka je dobitna kombinacija. Ovdje će naći neke izvanredne slike cvijeća, pa iako je cvijeće možda njima već poznato, uvijek će zapravo biti drugačije, u zavisnosti od toga koje su boje koristili igrajući igrice bojanke. Upravo je ovo razlog zašto biste trebali preuzeti aplikaciju Cvijeće Bojanka upravo sada! Uz to, Vaša će djeca imati hobi, bez obzira na to gdje se nalaze, a igre bojanja su odličan izbor. Znajući da se oni zabavljaju bojeći slike cvijeća, i Vama će biti drago. Dakle, uživajte dok Vaša djeca igraju igrice bojanke!

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s