Moj Virtualni Zub

virtualni zub


Get it on Google Play

Potreban Vam je novi virtualni ljubimac, s kojim se Vaše dijete može igrati? Upoznajte Zubka – novu vrstu virtualnog ljubimca, kog će Vaše dijete obožavati. To je Moj Virtualni Zub, ne pas koji priča ili mačka koja govori!
Ovaj virtualni ljubimac je nova 2d igra, a kada su u pitanju igre zubara za djecu, ovaj mali zub je apsolutni hit! Igrajući igre zubara, Vaše dijete će shvatiti i naučiti koliko je važna dentalna higijena. Virtualni ljubimac Zubko će naučiti dijete važnosti zdravlja zuba kroz igrice zubara, koje su zabavne i teško ih je zaboraviti. Dakle, budite dobar roditelj. Ne! Budite najbolji roditelj! Preuzmite igru Moj Virtualni Zub i neka Vaše dijete dobije najzabavnijeg virtualnog ljubimca ikad!

KARAKTERISTIKE

★ Odaberite lijep naziv za svog ljubimca ako Vam se Zubko ne svidja
★ Vaš virtualni ljubimac će ponoviti sve što kažete svojim smiješnim glasom
★ Hranite i kupajte Zubka kako bi bio čist i sretan
★ Popravite kvarove na Zubku kada se razboli
★ Ukrasite svaku sobu i igrajte igre oblačenja sa Vašim ljubimcem
★ Trominutni tajmer – perite zube sve dok ne istekne vreme, kako bi uvek bili čisti
★ Igrajte mini igre sa Zubkom
★ Posmatrajte kako Zubko raste iz malog zuba u odraslog velikog
★ Podijelite svoje najbolje trenutke provedene sa ljubimcem sa Vašim prijateljima kako bi vidjeli koliko uživate igrajući igrice zubara

POSJETE ZUBARU ODSAD BEZ STRESA

Zdravlje zuba je vrlo važno, a ponekad je teško to objasniti djeci. Znate kako se klinci boje zubara? (Ako se Vaša djeca ne boje, imate sreće.) Virtualni ljubimac kao što je Zubko i slične igre zubara mogu pomoći da se dijete oslobodi straha od zubara i da razvije naviku redovnog pranja zuba. Igrice zubara su razvijene s namerom da se ukloni taj strah, a uz 2d igre sa virtualnim ljubimcima – to će se desiti prije nego što mislite. Vaše dijete će imati priliku da pomogne Zubku da ozdravi kada dobije karijes, što će učiniti rad stomatologa manje stranim. Vaša djeca će se zabavljati vodeći računa o zdravlju zuba, a sve to kroz igru sa virtualnim ljubimcem! Zar to nije super?

IGRICE ZUBARA ZA VIŠE ZABAVE

Ako su Vam se svidile igrice sa životinjama koje pričaju kao što su pas koji priča ili mačka koja govori, onda će Vas ovaj mali zub prijatno iznenaditi! Moj Virtualni Zub je 2d igra u kojoj ćete naći brojne mini igre za dječake i djevojčice. Vi i Vaše dijete može birati da li želite provesti vrijeme igrajući Iks Oks, Leteći Zubko ili brojne druge igre zubara za djecu. Najbolje igre su one koje su i zabavne i korisne. Ove igre za dječake i djevojčice su takve. One testiraju djetetove reflekse i razvijaju motoričke sposobnosti, tako da je dobro da ih igra s vrijemena na vrijeme. Vi ćete biti sretni znajući da vrijeme za igru nije potrošeno uzalud.

Unatoč činjenici da je ovaj virtualni ljubimac igra za djecu, to ne znači da odrasli ne mogu uživati u njoj. Dakle, slobodno pređite nekoliko nivoa, dok Vaše dijete spava ili je u školi. Jedno je sigurno: uz igricu Moj Virtualni Zub, cijela obitelj će uživati. Preuzmite sada i postavlite bolji rekord u zabavnim mini igricama!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s