Bojanka Zmaj

dragon coloring pages


Get it on Google Play

Nova era zmajeva je tek počela! Preuzmite aplikaciju Bojanka Zmaj i neka Vaša djeca igraju igrice bojanke. Ispunite bojama ove lijepe bojanke i neka slike zmajeva izgledaju sretno i veselo!
Ako ste nekada mislili da su svi zmajevi zla stvorenja, ove crno-bijele slike zmajeva će Vas uvjeriti da nisu. Kada vidite ova dobra lica, poželet ćete imati zmaja kao kućnog ljubimca za svoju djecu. A budući da je vrijeme zmajeva davno prošlo, ova bojanka za djecu će biti izvrsna zamjena. Igrajući igrice bojanke za djecu i ispunjavajući različitim bojama ove predivne crteže, vaša će djeca imati osjećaj da zmajevi nikad ne stare, što znači da legende i dalje žive. A djeca trebaju to. Oni trebaju maštu i fantaziju, jer bez toga djetinjstvo nije potpuno. Neka Vaša djeca vjeruju u zmajeve: dajte im aplikaciju Bojanka Zmaj i neka igrice bojanke za djecu počnu!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Raznolike slike zmajeva u ovoj bojanci će Vas prijatno iznenaditi. Poželet ćete ih obojiti sve: od malih zmajeva koji samo što su se izlegli iz jaja do odraslih, koji su prikazani kao plemenita stvorenja. Igrajući igrice bojanke za djecu, Vaši klinci će imati priliku saznati kako su ta mitska bića predstavljena u različitim kulturama. Izaberite slike zmajeva koje Vam se najviše sviđaju i počnite s bojenjem. Obojite ove simpatične bojanke sa djecom i učinite da zmajevi ponovo postoje. Ne dopustite da im djetinstvo prođe bez saznanja koliko su zmajevi moćni. Preuzmite aplikaciju Bojanka Zmaj i crno-bijele slike zmajeva pretvorite u mala remek-dela!

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s