Bojanke za djecu Noć Vještica

bojanke noc vjestica


Get it on Google Play

Bojanke za djecu Noć Vještica želi vam sretnu Noć vještica! Ova bojanka za djecu nudi najljepše djecije bojanke sa crtežima bundeva, preslatkih slijepih miševa i neodoljivih mališana maskiranih za maškare. Igrajte igrice bojanke za djecu Noć Vještica! Bićete sretni kao vještica u tvornici metli!
Postoje četiri stvari koje djeca trebaju imati za Noć vještica: kostim, brdo slatkiša, bundeve za rezbarenje i Bojanke za djecu Noć Vještica. Digitalne igrice za djecu bojanke pružaju radost dječacima i djevojčicama diljem svijeta. Zato su slike vještica i crteži bundeva tu i izgledaju mnogo ljepše u boji. Bojanje uz bojankice za djecu je samo po sebi zabavno. Dodaj Bojanke za djecu Noć Vještica i crteže bundeva za djecu i dobit ćete aktivnost za beskrajnu zabavu!

Kada svom djetetu date igrice za djecu bojanke Noć vještica, ili bilo koje druge crteže za bojanje, to ne samo da će biti zabavno, već i vrlo korisno i edukativno za vaše dijete. Kako? Čuli ste da bojanke za djecu imaju ogroman utjecaj na razvoj djece? Kreativnost, maštovitost, rukopis, prepoznavanje boja – sve ove vještine se uče ili unaprijeđuju uz bojanke za djecu. Nisu djecije bojanke samo za zabavu, već i za učenje.
Smiješni crteži strašila, slike vještica, mali slatki vampiri i prekrasne bundeve za bojanje te čekaju u crno-bijelom izdanju da im daruješ život. Neki kažu da djecije bojanke kao što je ova ne bi trebale biti besplatne. Ali, ova jeste! Crteži za djecu slijepih miševa, djecije bojanke s malim duhovima, crtei bundeva i slike vještica te isčekuju. Preuzmi sada!

BOJANKE ZA DJECU NOĆ VJEŠTICA – KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s